Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
P4C800-E Deluxe
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6039
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14219
Deze statistiek is gebaseerd op de 74944 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73237 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 sep 2017 10:59:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord

Het allerbeste met 875P chipset 800FSB/4GB Dual-DDR400 geheugen Intel 875P Chipset 800 MHz FSB Dual-Channel DDR400 geheugen Intel PAT Multi-RAID for ATA133 & Serial ATA Intel Gigabit LAN ASUS AI eigenschappen
Meer>>>

ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord.
P4C800-E Deluxe Instructie
Ervaar razendsnelle prestaties met de ASUS P4C800-E Deluxe, gebaseerd op Intel's 875P chipset. Dit gloednieuwe moederbord ondersteunt de nieuwste Pentium 4 processoren met 800MHz FSB, dual-channel DDR architectuur, Intel CSA Gigabit LAN, Hyper-Threading Technologie en de revolutionaire AI eigenschappen.

Intel 875P chipset

De Intel 875P chipset ondersteunt 3.2 GHz+ P4 CPU met een 800MHz FSB, Dual DDR 400 geheugen, Intel Hyper-Threading Technologie, Intel Performance Acceleration Technologie en een breed scala aan geavanceerde eigenschappen. De P4C800 levert hoge prestaties voor de meest veeleisende toepassingen.Dual-Channel DDR400

Dual-channel DDR technology verdubbelt de bandbreedte van het systeemgeheugen en geeft daarmee het systeem een enorme snelheids-boost. Dual channel geheugen is het snelste geheugen op de markt. Bottlenecks behoren tot het verleden en dankzij de gebalanceerde architectuur is de piek bandbreedte maar liefst 6.4GB/s.Intel PAT

P4C800 ingebouwde Intel PAT (Intel Performance Acceleration Technologie) staat garant voor extreme prestaties. Gemiddeld levert PAT een snelheidswinst van 3~5% op.Multi-RAID voor ATA133 & Serial ATA

De P4C800 Deluxe biedt de meest complete RAID oplossing. Een Promise SATA controller levert RAID 0, 1 en 10 functies met Max. 2 Ultra ATA 133 poorten en 2 SATA HD poorten, zodat gebruikers een RAID array kunnen maken met willekeurige 2, 3 of 4 of poorten. In de unieke multi-RAID functie, kunnen RAID 0 en RAID 1 arrays naast elkaar bestaan.Intel Gigabit LAN

Met de Intel CSA-based Gigabit LAN controller, kan data via het netwerk met veel hogere snelheid en een lagere latency verzonden worden. Een nieuwe interface verwerkt netwerktaken op een uiterst efficiente wijze en maakt bi-directioneel verkeer mogelijk met gigabit snelheden.


AI AUDIO (6-kanaals digitale audio)

AI reeks moederborden zijn uitgerust met 's werelds eerste intelligente audio CODEC. De 6-kanaals AD1985 audio CODEC detecteert en identificeert automatisch de apparatuur die is aangesloten op de audio I/O jacks en stelt de gebruiker op de hoogte van een foutieve aansluiting. Op deze manier hoeft er geen misverstand meer te bestaan over het gebruik van Line-in, Line-out en Mic jacks.AI BIOS

CrashFree BIOS 2~
De CrashFree BIOS 2 feature bevat nu ook de BIOS auto-recovery functie op de support CD. Gebruikers kunnen hun systeem herstarten met behulp van de support CD wanneer een boot disk niet voor handen is. Vervolgens kan de gebruiker het BIOS auto-recovery proces activeren. ASUS moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beveiliging zonder de extra kosten van een optionele ROM.

Q-Fan~
Deze unieke technologie stelt automatisch de snelheid van de CPU fan in en houdt rekening met de belasting van het systeem en de temperatuur. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van zo weinig mogelijk systeemgeluid en stabiele werking van het systeem.

ASUS POST Reporter~
Een stemwaarschuwingssysteem stelt gebruikers verbaal op de hoogte van systeemfouten. Gecompliceerde LED combinaties behoren definitief tot het verleden.


AI Overklokken
Een unieke optie in de BIOS die overklokken mogelijk maakt tot 30% (afhankelijk van CPU en RAM). De BIOS detecteert automatisch de gebruikte hardware, stelt deze in en optimaliseert alle relevante parameters voor ultieme prestaties en stabiliteit.

De BIOS in de AI reeks is volledig ingesteld op overklokken:
-- Flexibele CPU Core Voltage aanpassingen in 0.025V interval vanaf standaard waardes
-- SFS (Stepless Frequency Selection) tot 400MHz met 1MHz interval
-- Instelbare FSB / DDR ratio. Fixed AGP/PCI frequenties
-- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)


AGP8X/Pro
AGP8X (AGP 3.0) is de volgende generatie VGA interface specificatie die nog betere graphics mogelijk maakt met een maximale bandbreedte van 2.12GB/s.ICH5R with Integrated SATA and RAID 0
Intel is de eerste chipset maker die Serial ATA (SATA) en RAID 0 functies integreert in de South Bridge. De nieuwste ICH5R chipset levert een datadoorvoer snelheid van 150MB/s (SATA) en striping prestaties (RAID 0) voor verbeterde efficiency. (Alleen ondersteuning voor WinXP)

IEEE 1394 interface
De IEEE 1394 interface biedt een snelle digitale interface voor het aansluiten van audio / video apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagmedia & andere randapparatuur.

8 USB 2.0 poorten ondersteuning
USB 2.0 is de nieuwste standaard voor connectiviteit met randapparatuur en biedt een doorvoersnelheid tot 480 Mb/s. De technologie is backwards compatible met USB 1.1 apparaten. USB 2.0 heeft een doorvoersnelheid die tot veertig maal sneller is met een snelheid van 480Mb/s.
Korte samenvatting ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS P4C800-E Deluxe, 4 GB, Intel CSA 82547EI Gigabit Ethernet Controller, Intel 875P, ATX, 0, 1, 0+1, Drivers ASUS PC Probe Trend Micro PC-cillin 2002 anti-virus software ASUS LiveUpdate Utility
Lange samenvatting ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord :

ASUS P4C800-E Deluxe. Maximum intern geheugen: 4 GB. Netwerkfuncties: Intel CSA 82547EI Gigabit Ethernet Controller. Chipset moederbord: Intel 875P, Moederbord form factor: ATX, Soorten RAID: 0, 1, 0+1. Meegeleverde software: Drivers ASUS PC Probe Trend Micro PC-cillin 2002 anti-virus software ASUS LiveUpdate Utility. Soort aansluiting controller: 2 x UltraDMA 100, 2 x Serial ATA, 1 x UltraDMA 133, Audio-uitgang: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS P4C800-E Deluxe Intel 875P ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Geheugen
Maximum intern geheugen
4 GB
Netwerk
Netwerkfuncties
Intel CSA 82547EI Gigabit Ethernet Controller
Prestatie
Chipset moederbord *
Intel 875P
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 0+1
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
1 x AGP Pro/ 8X/ 4X (0.8V, 1.5V only), 5 x PCI, 1 x ASUS WIFI Connector for optional wireless LAN upgrade
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Drivers ASUS PC Probe Trend Micro PC-cillin 2002 anti-virus software ASUS LiveUpdate Utility
Overige specificaties
Soort aansluiting controller
2 x UltraDMA 100, 2 x Serial ATA, 1 x UltraDMA 133
Audio-uitgang
ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x Parallel 1 x Serial 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse 1 x S/PDIF Output 1 x IEEE1394 1 x Audio I/O 4 x USB 2.0/1.1 1 x RJ45
X