Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS R1F Stylus Pen Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
R1F Stylus Pen
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
04G514000300
Categorie
Piece of computer hardware equipment used to provide data and control signals to an information processing system such as a computer or other information appliance. Examples of input devices include keyboards, mouse, scanners, digital cameras and joysticks.
overige input devices
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17920
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:22:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS R1F Stylus Pen Zwart :
De korte redactionele beschrijving van ASUS R1F Stylus Pen Zwart

R1F Stylus Pen
Meer>>>

ASUS R1F Stylus Pen Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS R1F Stylus Pen Zwart.
Via het touchscreen en in combinatie met een stylus kunt u de mobiele PC voorzien van handgeschreven input. Zo wordt het aanbrengen van verbeteringen en aanwijzingen op documenten of foto's net zo gemakkelijk als met pen en papier.
Korte samenvatting ASUS R1F Stylus Pen Zwart:
Deze korte samenvatting van de ASUS R1F Stylus Pen Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS R1F Stylus Pen
Lange samenvatting ASUS R1F Stylus Pen Zwart :

ASUS R1F Stylus Pen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS R1F Stylus Pen Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
X