Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Preventive Maintenance Visit 5X8

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Preventive Maintenance Visit 5X8
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WPMV5X8-SY-12
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17978
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:19:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Preventive Maintenance Visit 5X8 :
De korte redactionele beschrijving van APC Preventive Maintenance Visit 5X8

Preventive Maintenance Visit 5X8 for MX3000W
Meer>>>

APC Preventive Maintenance Visit 5X8:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Preventive Maintenance Visit 5X8.
Stop problemen voor ze er zijn.

Preventive Maintenance Visit 5X8 Voorzieningen:
- 5X8 normaal bedrijfsdienstschema.
- Systeem reinigen.

Preventive Maintenance Voorzieningen:
- Ervaren APC Certified Field Service Engineer
Onze in de fabriek getrainde Field Service Engineers zijn zorgvuldig getraind en getest op universeel geaccepteerde veiligheidspraktijken en elektrische code, en ook op onze eigen producten, en dat biedt onze klanten het hoogste niveau van service die op dit moment in de bedrijfstak verkrijgbaar is.

- Systeem reinigen
Het reinigen van uw systeem van stof en roet die zich tijdens normaal gebruik ophopen, verlengt de levensduur van de hardware.

- Milieu-inspectie
Om er zeker van te zijn dat uw systeem zich bevindt in een omgeving die geschikt is voor optimale functionaliteit, inspecteren we de locatie op omstandigheden die schade zouden kunnen berokkenen aan uw systeem, bijvoorbeeld buitensporige warmte of vochtigheidsgraad.

- Functionele verificatie
Tijdens elk Preventive Maintenance-bezoek voeren onze APC Certified Field Service Engineers testen uit om te controleren of uw systeem goed functioneert in alle operationele modi en voorkomen ze problemen voor ze opdoemen.

- Consumptievervanging
Van luchtfilters en zekeringen tot ventilatoren en condensatoren, APC vervangt onderdelen op het systeem die de geest geven op als gevolg van normale slijtage.

- Corrigerend onderhoud
Als onderdeel van onze Preventive Maintenance Service plant APC proactief onderhoudsbezoeken voor problemen die zijn ontdekt tijdens ons escalatie- en corrigerende actiesproces.

- Gratis Firmware-upgrades
Een deel van het onderhoud van uw systeem is bedoeld om te garanderen dat de eenheid werkt met de meeste recente Firmware-versie. Bij APC zijn er geen verborgen kosten.In alle Preventive Maintenance-contracten zijn gratis Firmware-upgrades inbegrepen.

- Logistieke coördinatie
APC beheert alle logistiek voor deze service, van hardware tot het plannen van technici.

- 7x24 ppgrade-optie
Als u uw bedrijf is zoals de meeste, dan wilt u dat uw systemen in vol bedrijf zijn tijdens uw drukste uren. Om aan uw drukke schema tegemoet te komen biedt APC een optie om service buiten kantooruren te plannen. We werken met u samen om een tijdstip te vinden waarop de van uw systeem het minst waarschijnlijk uw productiviteit beïnvloedt, en dat bespaart uw bedrijf tijd en geld.
Korte samenvatting APC Preventive Maintenance Visit 5X8:
Deze korte samenvatting van de APC Preventive Maintenance Visit 5X8-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Preventive Maintenance Visit 5X8, MX3000W
Lange samenvatting APC Preventive Maintenance Visit 5X8 :

APC Preventive Maintenance Visit 5X8. Platform: MX3000W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Preventive Maintenance Visit 5X8, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
MX3000W
Kenmerken
Inclusief
Preventive Maintenance Visit
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X