Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Universal Notebook Battery, 60W
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UPB60I
Categorie
In deze categorie vindt u oplaadbare batterijen en accu\'s voor al uw apparatuur, van zaklampen tot digitale camera\'s en notebooks.
oplaadbare batterijen/accu's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10621
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:19:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year repair or replace.
Lange productnaam APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu :
De korte redactionele beschrijving van APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu

Universal Notebook Battery, 60W
Meer>>>

APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu.
Universele externe batterijen voor laptops.
Korte samenvatting APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu:
Deze korte samenvatting van de APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Universal Notebook Battery, 60W, Lithium-Polymeer (LiPo), 20 V, Zwart
Lange samenvatting APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu :

APC Universal Notebook Battery, 60W. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Polymeer (LiPo), Accu/Batterij voltage: 20 V, Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Universal Notebook Battery, 60W Lithium-Polymeer (LiPo) 20V oplaadbare batterij/accu, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Polymeer (LiPo)
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
20 V
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Levensduur batterij/accu
2 jaar
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
750 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
165 x 15 x 254 mm
X