Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Symmetra LX 9 Battery
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SYBFXR9RMI
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0731304221746
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23813
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 05:59:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS

APC Symmetra LX 9 Battery Rack-Mount XR FRAME, 230V, Ingesloten batterijkast.
Meer>>>

APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS.
Modulair ontwerp
- modulaire constructie van de bedrijfstak - hij kan worden ingezet als niet-stand-by en stand-by (UPS)-systeem.

Vervanging hete accu's mogelijk
- Verzekert zuiveren, ononderbroken stroomtoevoer naar beschermde apparatuur terwijl de batterijen worden vervangen.

Battery modules connected in parallel
- Zorgt voor hogere beschikbaarheid door redundante accu's.

batterijen vervangbaar door de gebruiker
- Verhoogt de beschikbaarheid daar een geschoolde gebruiker upgrades kan uitvoeren en batterijen vervangen. Hierdoor wordt de gemiddelde reparatietijd (Mean Time to Repair, MTTR) gereduceerd.

Externe plug-and-play accu's
- Zorgt voor zuivere en ononderbroken stroomvoorziening naar de belastingen als extra bedrijfstijd aan de UPS wordt toegevoegd.
Korte samenvatting APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Symmetra LX 9 Battery, 8000 VA, 5600 W, Sealed Lead Acid (VRLA), Zwart, 0 - 40 °C, -15 - 45 °C
Lange samenvatting APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS :

APC Symmetra LX 9 Battery. Output power capacity: 8000 VA, Uitgangsvermogen: 5600 W. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Sealed Lead Acid (VRLA). Kleur van het product: Zwart. Certificering: BSMI/EN 50091-1/EN 50091-2/EN 60950/IEC 60950/VCCI/VDE. Gewicht: 50,9 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Symmetra LX 9 Battery 8000VA Zwart UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Energie
Output power capacity *
8000 VA
Uitgangsvermogen *
5600 W
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Sealed Lead Acid (VRLA)
Vervangings-batterij cartridge
Yes
Design
Kleur van het product *
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-15 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Certificaten
Certificering
BSMI/EN 50091-1/EN 50091-2/EN 60950/IEC 60950/VCCI/VDE
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
483 x 726 x 602 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 4 distributor(s)
X