Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Symmetra LX 16kVA UPS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SYA16K16PXR
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6759
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:48:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Years
Lange productnaam APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS

Symmetra LX 16kVA Scalable to 16kVA N+1 Ext. Run Tower, 208/240V Input, 208/240Vand 120V Output
Meer>>>

APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS.
APC Symmetra LX, 12.8 kW / 16 kVA,Input 208V / Output 120V, 208V, Interface Port DB-9 RS-232, Smart-Slot, Extended runtime model
Korte samenvatting APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Symmetra LX 16kVA UPS, 16000 VA, 7,5 uur, 47,8 min, 20,8 min, 62 dB, 1 stuk(s)
Lange samenvatting APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS :

APC Symmetra LX 16kVA UPS. Output power capacity: 16000 VA. Accu/Batterij oplaadtijd: 7,5 uur, Typische backup tijd op halve lading: 47,8 min, Typische backup tijd op volledige lading: 20,8 min. Geluidsniveau: 62 dB. Aantal per pallet: 1 stuk(s). Gewicht: 503 kg, Gewicht verpakking: 535,5 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Symmetra LX 16kVA UPS 16000VA UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Output power capacity *
The maximum power that the device can produce.
16000 VA
Emergency Power Off (EPO)
Yes
Poorten & interfaces
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Accu/Batterij
Accu/Batterij oplaadtijd
Hoeveelheid tijd die het kost om de batterij op te laden van leeg naar helemaal vol.
7,5 uur
Typische backup tijd op halve lading
The amount of time that a backup energy source (e.g. UPS - Uninterruptible Power Source) can power the device for, when the backup energy source is half-loaded (50% of capacity).
47,8 min
Typische backup tijd op volledige lading
The amount of time that a backup energy source (e.g. UPS - Uninterruptible Power Source) can power the device for, when the backup energy source is fully loaded (100% of capacity).
20,8 min
Prestatie
Geluidsniveau
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
62 dB
Geluidsalarm(en)
Geluids Alarm aanwezig
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-15 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
503 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
535,5 kg
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
1 stuk(s)
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
483 x 726 x 1516 mm
Nominale input voltage
The voltage which the manufacturer recommends that the device needs to operate normally.
208
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
599 x 997 x 1880 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X