Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Smart-UPS VT Baying Kit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Smart-UPS VT Baying Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SUVTOPT004
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0731304228325
Categorie
A kit that is designed to help in the installation of an external antenna or wireless networking device system.
Montagekits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28128
Deze statistiek is gebaseerd op de 81176 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 79295 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 jan 2018 20:13:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Smart-UPS VT Baying Kit :
De korte redactionele beschrijving van APC Smart-UPS VT Baying Kit

Smart-UPS VT Baying Kit
Meer>>>
APC Smart-UPS VT Baying Kit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Smart-UPS VT Baying Kit.

- Inclusief: Installatiegids, Inbouwgereedschap, Gebruiksaanwijzing.

Korte samenvatting APC Smart-UPS VT Baying Kit:
Deze korte samenvatting van de APC Smart-UPS VT Baying Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

APC Smart-UPS VT Baying Kit, 0 - 40 °C, 0 - 95 procent, 0 - 95 procent, -50 - 40 °C, 1351 x 232 x 25 mm, 11,4 kg

Lange samenvatting APC Smart-UPS VT Baying Kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Smart-UPS VT Baying Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

APC Smart-UPS VT Baying Kit. Afmetingen (BxDxH): 1351 x 232 x 25 mm. Gewicht: 11,4 kg. Afmetingen verpakking (BxDxH): 1375 x 270 x 66 mm, Gewicht verpakking: 13,6 kg

Technische details
Kleur van het product *
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
-50 - 40 °C
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1351 x 232 x 25 mm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11,4 kg
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1375 x 270 x 66 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
13,6 kg
Land Distributeur
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 3 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Polska 2 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 5 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
Customer service details
X