Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SUDP002
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21136
Deze statistiek is gebaseerd op de 74520 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72797 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 okt 2017 18:16:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years repair or replace
Lange productnaam APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS

APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA
Meer>>>

APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS.
APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA

Features - Heavy Duty Design. Includes - User Manual
Korte samenvatting APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA, Grijs, 0 - 40 °C, -15 - 45 °C, 0 - 95 procent, 0 - 95 procent, 0 - 3000 m
Lange samenvatting APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS :

APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA. Kleur van het product: Grijs. Compatibiliteit: Smart-UPS DP - Accessories;, Afmetingen (BxDxH): 339,9 x 130 x 395 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Smart-UPS DP Service By-Pass 10KVA Grijs UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Kleur van het product *
Grijs
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-15 - 45 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf
0 - 3000 m
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Smart-UPS DP - Accessories;
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
339,9 x 130 x 395 mm
X