Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SmartUPS 5000RM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SU5000RMI5U
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28158
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:13:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS

SmartUPS 5000RM ,5000VA/3750W
Meer>>>

APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS.
De Smart-UPS® van APC beschermt essentiële gegevens door de betrouwbare levering van stroom van netwerkkwaliteit in traditioneel torenformaat of in rackformaat. De bekroonde Smart-UPS® is de perfecte UPS voor de bescherming van bedrijfskritieke servers, spraak- en gegevensnetwerken, winkelapparatuur, het backoffice van winkels of banken en geldautomaten. De hoge werkelijke stroomuitvoer (watt), de lange gebruiksduur, de sinusgolfuitvoer, het LED-display met 16 segmenten en het intelligente accubeheer maken van de Smart-UPS de beste UPS in de serverklasse. Dankzij de meegeleverde PowerChute®-beheersoftware kunnen IT-beheerders systemen veilig afsluiten en hebben ze de beschikking over geavanceerde UPS-beheermogelijkheden. Extra beheermogelijkheden zijn beschikbaar via het SmartSlot, een interne sleuf waarin optionele accessoires kunnen worden geïnstalleerd om de prestaties van de UPS te verbeteren. De Smart-UPS is nog steeds de industriestandaard voor alle netwerk-UPS'en. Het ontwerp en de productie zijn in handen van APC zelf en het systeem wordt geleverd met gratis technische ondersteuning die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is. De Smart-UPS heeft al 15 jaar een vlekkeloze staat van dienst en er zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen eenheden in gebruik. Hieruit blijkt wel dat de Smart-UPS een UPS is waaraan bedrijven hun kritieke toepassingen graag toevertrouwen.

Beschikbaarheid
- Automatische regeling versterken en fijnafstemmen voltage (AVR)
Grotere beschikbaarheid van toepassingen via correctie van pieken en dalen in het voltage zonder de accu te gebruiken.
- Intelligent batterijbeheer
Optimale accuprestaties, maximale gebruiksduur en grote betrouwbaarheid via intelligente, nauwkeurige oplaadvoorziening.
- Handhaving constante stroomvoorziening
Beschermt aangesloten belastingen tegen spanningsschommelingen, piekbelastingen, bliksem en andere verstoringen in de stroomvoorziening.
- Temperatuurafhankelijk laden van de accu
Verlengt de levensduur van de accu door het laadvoltage af te stemmen op de actuele accutemperatuur.
- Automatische herstart van belastingen na uitschakelen UPS
Start automatisch de verbonden apparatuur op als de stroomvoorziening is hersteld.
- Automatische zelftest
Regelmatige batterij-zelftest verzekert een vroege ontdekking van te vervangen batterijen.
- Koude-startmogelijkheid
Levert tijdelijk stroom als het stroomnet uitgevallen is.
- Generator compatibel
Zorgt voor zuivere en ononderbroken stroomvoorziening voor beschermde apparatuur bij gebruik van stroom van de generator.

Beheerbaarheid
- Aanstuurbaar vanuit het netwerk
Bewaking en bediening van de UPS op afstand via de meegeleverde PowerChute-software of de netwerkbeheerkaart van APC (inbegrepen in alle modellen boven 3 kVA).
- SmartSlot
Pas de UPS-mogelijkheden aan met beheerskaarten.
- Hoorbare waarschuwingssignalen
Laat u actief weten als de eenheid is overgeschakeld op batterijen, als de batterij laag is, of als er sprake is van overbelasting.
- LED-statusindicatoren
Visuele indicatie van de UPS-status maakt een snel begrip en snelle reactie mogelijk.
- Seriële connectiviteit
UPS-beheerfuncties via een UPS- of seriële verbinding.
- Melding niet-aangesloten accu
Waarschuwt als geen geschikte accu aanwezig is voor back-upstroom.
- InfraStruXure beheercompatibel
Maakt centrale aansturing mogelijk via APC's InfraStruXure Manager.

Bruikbaarheid
- batterijen vervangbaar door de gebruiker
Verhoogt de beschikbaarheid daar een geschoolde gebruiker upgrades kan uitvoeren en batterijen vervangen. Hierdoor wordt de gemiddelde reparatietijd (Mean Time to Repair, MTTR) gereduceerd.
- Vervanging hete accu's mogelijk
Verzekert zuiveren, ononderbroken stroomtoevoer naar beschermde apparatuur terwijl de batterijen worden vervangen.
- 'Voorspellende' foutmelding
Geeft vroegtijdige foutanalyse die proactieve onderdelenvervanging mogelijk maakt.
- Circuitonderbrekers te resetten
Zorgt voor snelle herstelling na UPS-overbelasting.

Aanpassingsvermogen
- Instelbare voltagetransferpunten
Spaart de accu en helpt de levensduur ervan te verlengen.
- Instelbare voltagegevoeligheid
Biedt de mogelijkheid de UPS aan te passen voor optimale prestaties in specifieke omgevingen of generatortoepassingen.

Veiligheid
- Goedgekeurd door veiligheidsbureau
Stelt het testen en goedkeuren van het product zeker om veilig met de verbonden belastingen en binnen de gebruikersomgeving te werken.
Korte samenvatting APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS:
Deze korte samenvatting van de APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC SmartUPS 5000RM, 5000 VA, 3750 W, 480 J, Sealed Lead Acid (VRLA), 18,8 min, 5,7 min
Lange samenvatting APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS :

APC SmartUPS 5000RM. Output power capacity: 5000 VA, Uitgangsvermogen: 3750 W, Surge energy rating: 480 J. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Sealed Lead Acid (VRLA), Typische backup tijd op halve lading: 18,8 min, Typische backup tijd op volledige lading: 5,7 min. Kleur van het product: Beige. Meegeleverde software: - PowerChute Business Edition v6.2.2 Agent Linux - PowerChute Business Edition v6.2.2 Netware.... Output-aansluitingen: (8)IEC 320 C13 (6)IEC (2)IEC 320 C19 , Input-connectietype: Hard Wire, Afmetingen (BxDxH): 482,6 x 635 x 222,3 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC SmartUPS 5000RM 5000VA Beige UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Output power capacity *
The maximum power that the device can produce.
5000 VA
Uitgangsvermogen *
The power that the device can produce.
3750 W
Surge energy rating
A surge protector is an appliance designed to protect electrical devices from voltage spikes. A surge protector attempts to limit the voltage supplied to an electric device by either blocking or by shorting to ground any unwanted voltages above a safe threshold. The surge energy rating is a measure of how much energy a surge protector can theoretically absorb in a single event, without failure.
480 J
Emergency Power Off (EPO)
Yes
Poorten & interfaces
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Sealed Lead Acid (VRLA)
Typische backup tijd op halve lading
The amount of time that a backup energy source (e.g. UPS - Uninterruptible Power Source) can power the device for, when the backup energy source is half-loaded (50% of capacity).
18,8 min
Typische backup tijd op volledige lading
The amount of time that a backup energy source (e.g. UPS - Uninterruptible Power Source) can power the device for, when the backup energy source is fully loaded (100% of capacity).
5,7 min
Vervangings-batterij cartridge
APC RBC12
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Beige
Prestatie
Geluidsalarm(en)
Geluids Alarm aanwezig
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-15 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
- PowerChute Business Edition v6.2.2 Agent Linux - PowerChute Business Edition v6.2.2 Netware 5.1/6.0 - PowerChute Business Edition v6.2.2 XP / 2000 / NT(Sp6 or higher) - 5 Node - PowerChute Business Editon v6.0.2 Solaris 8.0
Overige specificaties
Output-aansluitingen
(8)IEC 320 C13 (6)IEC (2)IEC 320 C19
Input-connectietype
The type of connection /port for the input(s) into this device e.g. USB.
Hard Wire
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
482,6 x 635 x 222,3 mm
Nominale input voltage
The voltage which the manufacturer recommends that the device needs to operate normally.
230
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
DB-9 RJ-45
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
APC AP9608 Zwart UPS APC AP9608 Zwart UPS
(show image)
AP9608 AP9608 EUR 62,50
(excl. VAT)
EUR 71,88 (incl. VAT)
APC SmartSlot Expansion Chassis Beige UPS APC SmartSlot Expansion Chassis Beige UPS
(show image)
AP9600 SmartSlot Expansion Chassis EUR 52,08
(excl. VAT)
EUR 52,08 (incl. VAT)
APC Rack PDU Zwart UPS APC Rack PDU Zwart UPS
(show image)
AP7921 Rack PDU EUR 158,12
(excl. VAT)
EUR 181,84 (incl. VAT)
APC Rack PDU Zwart UPS APC Rack PDU Zwart UPS
(show image)
AP9554 Rack PDU  — 
APC Smart Slot UPS Interface Expander EN UPS APC Smart Slot UPS Interface Expander EN UPS
(show image)
AP9623 Smart Slot UPS Interface Expander EN  — 
APC METERED RACK-MOUNT PDU Beige UPS APC METERED RACK-MOUNT PDU Beige UPS
(show image)
AP7621 METERED RACK-MOUNT PDU  — 
APC 5-Port 10Base-T Hub SmartSlot Card Zwart UPS APC 5-Port 10Base-T Hub SmartSlot Card Zwart UPS
(show image)
AP9615 5-Port 10Base-T Hub SmartSlot Card  — 
APC Smart-UPS 5000VA RM 5U 230V Black 5000VA Zwart UPS APC Smart-UPS 5000VA RM 5U 230V Black 5000VA Zwart UPS
(show image)
SU5000R5IBX120 Smart-UPS 5000VA RM 5U 230V Black  — 
Eminent UPS 1000VA Rack Mountable 1000VA UPS Eminent UPS 1000VA Rack Mountable 1000VA UPS
(show image)
8205 UPS 1000VA Rack Mountable  — 
Eminent UPS 2000VA Rack Mountable 3000VA Zwart UPS Eminent UPS 2000VA Rack Mountable 3000VA Zwart UPS
(show image)
8206 UPS 2000VA Rack Mountable  — 
Eminent UPS 600VA Rack Mountable 600VA UPS Eminent UPS 600VA Rack Mountable 600VA UPS
(show image)
8203 UPS 600VA Rack Mountable  — 
Eminent UPS 650VA for Crash Free Standby Power 650VA UPS Eminent UPS 650VA for Crash Free Standby Power 650VA UPS
(show image)
8201 UPS 650VA for Crash Free Standby Power  — 
Eminent UPS 1000VA for Crash Free Standby Power 1000VA UPS Eminent UPS 1000VA for Crash Free Standby Power 1000VA UPS
(show image)
8202 UPS 1000VA for Crash Free Standby Power  — 
Eminent UPS 1400VA for Crash Free Standby Power 1400VA UPS Eminent UPS 1400VA for Crash Free Standby Power 1400VA UPS
(show image)
8204 UPS 1400VA for Crash Free Standby Power  — 
X