Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SLISE
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7974
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 okt 2017 18:16:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS

APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT
Meer>>>

APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS.
APC Silcon Accessories, 0VA/0W, Input 208V 3PH/Output 200V, 200V 3PH, 208V, 208V 3PH, 230V, 400V 3PH, 480V 3PH, Interface Port

Includes: User Manual

Korte samenvatting APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS:
Deze korte samenvatting van de APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT, Grijs, 0 - 40 °C, -50 - 40 °C, 0 - 95 procent, 0 - 95 procent, 0 - 999,9 m
Lange samenvatting APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS :

APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT. Kleur van het product: Grijs. Gewicht: 12 kg. Afmetingen (BxDxH): 300 x 150 x 500 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC SILCON INTERSYSTEM SYNCHRONIZATION UNIT Grijs UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kleur van het product *
Grijs
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-50 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf
0 - 999,9 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
12 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
300 x 150 x 500 mm
X