Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SLB40XRL
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21361
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:25:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS

Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet
Meer>>>

APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS.
Inclusief: Gebruiksaanwijzing
Voorzieningen:
Includes Battery Breaker(s) and Cables
Ruggedized
Korte samenvatting APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet, VRLA, 20 - 30 °C, 20 - 30 °C, 0 - 95 procent, 0 - 95 procent, 0 - 15000 m
Lange samenvatting APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS :

APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet. Type accu/batterij: VRLA. Gewicht: 1545,5 kg, Gewicht verpakking: 1590,9 kg. Afmetingen (BxDxH): 584 x 902 x 2070 mm, Afmetingen verpakking (BxDxH): 1067 x 1067 x 2197 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Symmetra PX 40kW XRL Value Battery Cabinet UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Accu/Batterij
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
VRLA
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
20 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
20 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Hoogte, in bedrijf
0 - 15000 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1545,5 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1590,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
584 x 902 x 2070 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1067 x 1067 x 2197 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X