Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
POW5-I
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorAPC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7909
Deze statistiek is gebaseerd op de 93539 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91439 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:53:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Standard warranty 10 years repair or replace
Lange productnaam APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS

Power Manager 230V
Meer>>>
APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS.

Power Manager 230V - The ultimate in power control and cord management plus guaranteed surge suppression for life

Features:

Catastrophic Event Protection, Cord Management, Protection working indicator, Resettable circuit breaker, Site wiring fault indicator, Status Indicator LED's, Transformer Block Spacing

Includes - User Manual

Korte samenvatting APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS:
Deze korte samenvatting van de APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT, Beige, 0 - 40 °C, -15 - 45 °C, 0 - 95 procent, 0 - 95 procent, 0 - 3000 m

Lange samenvatting APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

APC POWER CONTROL AND CORD MANAGEMENT. Kleur van het product: Beige. Gewicht: 1,82 kg. Output-aansluitingen: Number of Outlets - 5 Receptacle Style - IEC 320-C13 , Input-connectietype: IEC-320 C14, Afmetingen (BxDxH): 370,3 x 42,4 x 317,5 mm

Kenmerken
EMI/RFI geluidsfiltering
Yes
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Beige
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-15 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Hoogte, in bedrijf
0 - 3000 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,82 kg
Overige specificaties
Output-aansluitingen
Number of Outlets - 5 Receptacle Style - IEC 320-C13
Input-connectietype
The type of connection /port for the input(s) into this device e.g. USB.
IEC-320 C14
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
370,3 x 42,4 x 317,5 mm
Netspanning, in bedrijf
The voltage which the manufacturer states that the device can produce.
230 V
Nominale input voltage
The voltage which the manufacturer recommends that the device needs to operate normally.
230 V
X