Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Netbotz 420 Wall Appliance

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Netbotz 420 Wall Appliance
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NBWL0420
Categorie
Components that give security to your devices such as password protection.
beveiligingsapparaat componenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14607
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:23:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam APC Netbotz 420 Wall Appliance :
De korte redactionele beschrijving van APC Netbotz 420 Wall Appliance

Digitale watermerken voor videofragmenten
Meer>>>

APC Netbotz 420 Wall Appliance:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Netbotz 420 Wall Appliance.
Bewaak alle activiteit in beveiligde ruimtes en leg deze vast. De vastgelegde gegevens kunnen eenvoudig worden bekeken, doorzocht en voor toekomstige behoeften van een kenmerk worden voorzien.
Korte samenvatting APC Netbotz 420 Wall Appliance:
Deze korte samenvatting van de APC Netbotz 420 Wall Appliance-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Netbotz 420 Wall Appliance, 640 g, 125 x 23 x 196 mm, 10 - 90 procent, 0 - 4500 m
Lange samenvatting APC Netbotz 420 Wall Appliance :

APC Netbotz 420 Wall Appliance. Gewicht: 640 g, Afmetingen (BxDxH): 125 x 23 x 196 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Netbotz 420 Wall Appliance, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Hoogte bij opslag
0 - 4500 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
640 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
125 x 23 x 196 mm
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X