Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Matrix-UPS Cart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Matrix-UPS Cart
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MXA006
Categorie
Shelves, arms and other components of racks.
Rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorAPC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 21299
Deze statistiek is gebaseerd op de 93539 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91439 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 okt 2017 20:51:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Matrix-UPS Cart :
De korte redactionele beschrijving van APC Matrix-UPS Cart

Matrix-UPS Cart w/ Locking Casters
Meer>>>
APC Matrix-UPS Cart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Matrix-UPS Cart.

Accessoireoplossingen die de flexibiliteit van het gebruik van de Matrix UPS vergroten.

Fysiek
-Nettogewicht 1.82 KG.
-Gewicht bij verzending 1.82 KG.

Korte samenvatting APC Matrix-UPS Cart:
Deze korte samenvatting van de APC Matrix-UPS Cart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

APC Matrix-UPS Cart, Wit, 1,82 kg, 1,82 kg

Lange samenvatting APC Matrix-UPS Cart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Matrix-UPS Cart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

APC Matrix-UPS Cart. Kleur van het product: Wit. Gewicht: 1,82 kg. Gewicht verpakking: 1,82 kg

Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,82 kg
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,82 kg
X