Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Line-R 600VA UPS

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Line-R 600VA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LR600I
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorAPC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8831
Deze statistiek is gebaseerd op de 93555 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91454 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:53:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Standard warranty 2 years repair or replace
Lange productnaam APC Line-R 600VA UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Line-R 600VA UPS

APC Line-R 600VA Automatic Voltage Regulator
Meer>>>
APC Line-R 600VA UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Line-R 600VA UPS.

Line-R 600VA Automatic Voltage Regulator - Automatic voltage regulation for protection against brownouts and overvoltages.

Features - Brownout correction, Overvoltage Correction, Status Indicator LED's


Output:

Number of Outlets - 4

Receptacle Style - IEC 320-C13

Input:

Nominal input voltage - 230

Input frequency - 50/60 Hz +/- 3 Hz (auto sensing)

Input Connection Type - IEC-320 C14

Maximum Line Current per phase - 8.0

Korte samenvatting APC Line-R 600VA UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Line-R 600VA UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

APC Line-R 600VA

Lange samenvatting APC Line-R 600VA UPS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Line-R 600VA UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

APC Line-R 600VA

X