Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Back-UPS CS 500 USB/Serial GR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BK500-GR
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19902
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:18:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years repair or replace
Lange productnaam APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS

Back-UPS CS 500 - 500VA, 120V, 300W, 50 - 60Hz, Serial, USB
Meer>>>

APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS.
De Back-UPS CS is de voordeligste oplossing voor de beveiliging van uw bedrijfscomputers. Dankzij de accuback-up kunt u blijven werken tijdens korte en middellange stroomuitvalfases. De Back-UPS CS beschermt uw uitrusting bovendien tegen schade door spanningspieken die door het apparaat en de telefoon lopen. De bekroonde software schakelt uw computersysteem automatisch uit bij een langdurige stroomuitval. Bijkomende functies, zoals akoestische alarmmeldingen, LED-statusindicators, een vervangbare accu, vermogensschakelaars en diverse output-transformer blocks maken van de Back-UPS CS een perfecte eenheid voor het veiligstellen van de productiviteit van uw bedrijf en om bescherming te bieden tegen de permanente bedreiging van stroomuitval en gegevensverlies.
Korte samenvatting APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR, 500 VA, 300 W, 300 J, 13,9 min, 2,4 min, Beige
Lange samenvatting APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS :

APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR. Output power capacity: 500 VA, Uitgangsvermogen: 300 W, Surge energy rating: 300 J. Typische backup tijd op halve lading: 13,9 min, Typische backup tijd op volledige lading: 2,4 min. Kleur van het product: Beige. Aantal per pallet: 96 stuk(s). Afmetingen (BxDxH): 170 x 90 x 280 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Back-UPS CS 500 USB/Serial GR 500VA Beige UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Output power capacity *
500 VA
Uitgangsvermogen *
300 W
Surge energy rating
300 J
Accu/Batterij
Typische backup tijd op halve lading
13,9 min
Typische backup tijd op volledige lading
2,4 min
Design
Kleur van het product *
Beige
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-15 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
96 stuk(s)
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
170 x 90 x 280 mm
Netspanning, in bedrijf
230
Nominale input voltage
230
Land Distributor
Czech Republic 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X