Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Biometric Mouse Password Manager EMEA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BIOM34-EC
Categorie
Devices which can be used to read fingerprints.
Vingerafdruklezers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorAPC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16991
Deze statistiek is gebaseerd op de 94393 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92231 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:09:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer :
De korte redactionele beschrijving van APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer

APC Biometric Mouse Password Manager EMEA
Meer>>>
APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer.

Nu de zorg om beveiliging blijft groeien, neemt ook het aantal wachtwoorden toe. Met de Biometric Password Manager kunnen gebruikers op een handige en veilige manier meerdere veiligheidszinnen en -codes beheren en hiertoe toegang verkrijgen. Dit product leest en identificeert gebruikers door automatisch toepassingen en websites te openen die met een wachtwoord zijn beveiligd. **Beschikbaar vanaf maart 2004. Neem contact op met de verkoopafdeling van APC voor meer informatie.

Korte samenvatting APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer:
Deze korte samenvatting van de APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

APC Biometric Mouse Password Manager EMEA, 160 g, 69 x 41 x 119 mm, Windows XP

Lange samenvatting APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Biometric Mouse Password Manager EMEA vingerafdruklezer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

APC Biometric Mouse Password Manager EMEA. Gewicht: 160 g. Afmetingen (BxDxH): 69 x 41 x 119 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows XP

Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
160 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
69 x 41 x 119 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
APC Touch Biometric Pod Password Manager, EMEA vingerafdruklezer APC Touch Biometric Pod Password Manager, EMEA vingerafdruklezer
(show image)
BIOPOD-EC Touch Biometric Pod Password Manager, EMEA 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
APC BIOMETRIC PASSWORD MANAGER EMEA vingerafdruklezer APC BIOMETRIC PASSWORD MANAGER EMEA vingerafdruklezer
(show image)
BIOPOD BIOMETRIC PASSWORD MANAGER EMEA 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
X