Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Back-UPS ES 700VA 230V French/English
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BE700-FR
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13044
Deze statistiek is gebaseerd op de 74673 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72929 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 05:56:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years repair or replace
Lange productnaam APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS

Back-UPS ES - 700VA, 405W, 230V, 310J, 50-60Hz
Meer>>>

APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS.
Voordelige back-upbatterijen en beschermingsoplossingen voor thuisgebruik.

De populairste desktop-UPS ter wereld
De Back-UPS ES biedt de voordeligste optie voor de bescherming van computersystemen thuis en in het kantoor aan huis. De Back-UPS ES is speciaal ontwikkeld om tijdens normaal bedrijf minder stroom te verbruiken en biedt een noodstroomvoorziening die ervoor zorgt ervoor dat u gewoon kunt blijven doorwerken wanneer de stroom even, of voor langere tijd, uitvalt. De UPS beschermt uw apparatuur ook tegen schadelijke stroomstoten en spanningspieken via het elektriciteitsnet en uw eigen gegevenslijnen. De meeste modellen zijn uitgerust met onze bekroonde software, die ervoor zorgt dat geopende bestanden automatisch worden gesloten en uw computer correct wordt uitgeschakeld tijdens een langdurige stroomuitval. Verder zijn er extra voorzieningen zoals een hoorbaar alarm, een LED-statusindicator, een accu die door de gebruiker kan worden vervangen, een stroomonderbreker met drukknop en over het transformatorblok verdeelde aansluitingen. Hierdoor is de Back-UPS ES de perfecte unit om uw productiviteit te beschermen tegen de altijd aanwezige dreiging van stroomuitval en verloren gegevens.
Korte samenvatting APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English, 700 VA, 405 W, 310 J, 10 A, 2 m, Sealed Lead Acid (VRLA)
Lange samenvatting APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS :

APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English. Output power capacity: 700 VA, Uitgangsvermogen: 405 W, Surge energy rating: 310 J. Lengte snoer: 2 m. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Sealed Lead Acid (VRLA), Accu/Batterij oplaadtijd: 16 uur, Typische backup tijd op halve lading: 15,1 min. Kleur van het product: Kolen. Geluidsniveau: 45 dB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English 700VA Kolen UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Energie
Output power capacity *
700 VA
Uitgangsvermogen *
405 W
Surge energy rating
310 J
Stroom (max.)
10 A
Poorten & interfaces
Lengte snoer
2 m
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Sealed Lead Acid (VRLA)
Accu/Batterij oplaadtijd
Hoeveelheid tijd die het kost om de batterij op te laden van leeg naar helemaal vol.
16 uur
Typische backup tijd op halve lading
15,1 min
Typische backup tijd op volledige lading
3,9 min
Vervangings-batterij cartridge
RBC17
Design
Kleur van het product *
Kolen
Prestatie
Geluidsniveau
45 dB
Prestatie
LED-indicatoren
Yes
Geluidsalarm(en)
Geluids Alarm aanwezig
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,8 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,3 kg
Overige specificaties
Output-aansluitingen
(4) French/Belgian (Battery Backup) (4) French/Belgian (Surge Protection)
Input-connectietype
French/Belgian
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
230 x 285 x 86 mm
Netspanning, in bedrijf
230
Nominale input voltage
230
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
300 x 366 x 132 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 7 proffesionele recensies verzameld voor APC Back-UPS ES 700VA 230V French/English. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 88 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
88%
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
X