Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Back-UPS ES 550VA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BE550-UK
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9243
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 21:32:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years repair or replace
Lange productnaam APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS

Back-UPS ES 550VA, 330W, 230V, 310J, 50 - 60hz
Meer>>>

APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS.
De populairste desktop-UPS ter wereld

De Back-UPS ES biedt de voordeligste beveiliging van thuiscomputers en home-office-systemen. De batterij zorgt ervoor dat u tijdens een stroomuitval van korte of gemiddelde duur gewoon kunt blijven werken. De Back-UPS beschermt uw uitrusting ook door schade als gevolg van stroompieken in stroom- en telefoonleidingen. (enkele modellen beschikken ook over coax-kabelbeveiliging.) Bij een langdurige stroomuitval sluit deze bekroonde software uw computersysteem automatisch uit. Bijkomende functies, zoals akoestische alarmmeldingen, een status-LED, een vervangbare batterij, vermogensschakelaars en output-transformer blocks maken van de Back-UPS ES een perfecte eenheid voor het veiligstellen van uw productiviteit en om bescherming te bieden tegen de permanente bedreiging van stroomuitval en gegevensverlies.
Korte samenvatting APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Back-UPS ES 550VA, 550 VA, 330 W, 310 J, Sealed Lead Acid (VRLA), 14 min, 3,4 min
Lange samenvatting APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS :

APC Back-UPS ES 550VA. Output power capacity: 550 VA, Uitgangsvermogen: 330 W, Surge energy rating: 310 J. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Sealed Lead Acid (VRLA), Typische backup tijd op halve lading: 14 min, Typische backup tijd op volledige lading: 3,4 min. Kleur van het product: Kolen. Geluidsniveau: 45 dB. Gewicht: 6,4 kg, Gewicht verpakking: 6,9 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Back-UPS ES 550VA 550VA Kolen UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Output power capacity *
550 VA
Uitgangsvermogen *
330 W
Surge energy rating
310 J
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Sealed Lead Acid (VRLA)
Typische backup tijd op halve lading
14 min
Typische backup tijd op volledige lading
3,4 min
Vervangings-batterij cartridge
CURK2, RBC2, RBC2J
Design
Kleur van het product *
Kolen
Prestatie
Geluidsniveau
45 dB
Geluidsalarm(en)
Geluids Alarm aanwezig
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,4 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
6,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
300 x 366 x 132 mm
Netspanning, in bedrijf
230
Nominale input voltage
230
Relatieve luchtvochtigheid
0 - 95 procent
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 7 proffesionele recensies verzameld voor APC Back-UPS ES 550VA. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 83 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
83%
X