Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC AR8171BLK rack-toebehoren

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AR8171BLK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AR8171BLK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0731304199205
Categorie
Shelves, arms and other components of racks.
rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27187
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 16:05:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC AR8171BLK rack-toebehoren :
De korte redactionele beschrijving van APC AR8171BLK rack-toebehoren

732 x 180 x 323 mm, 6.82 kg
Meer>>>

APC AR8171BLK rack-toebehoren:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC AR8171BLK rack-toebehoren.
Afschermingsgoten maken geleiding van voedingskabels/stroomverdelers langs de bovenkant van NetShelter-behuizingen en racks met vier staanders mogelijk. De goten worden eenvoudig zonder gereedschap op het bovenpaneel bevestigd en worden geleverd met aardetapeinden en één aardestrip van 203 mm.
Inclusief: Installatiegids, Hoeveelheid 1 - 20cm aardelus

Beschermende geaarde voorzieningen
NetShelter -kasten hebben een aantal grondschroefbouten in elk kast die zorgen voor voldoende middelen om alle losse panelen van bladmetaal en/of interne, in een rek gemonteerde apparatuur in de grond vast te zetten.
Korte samenvatting APC AR8171BLK rack-toebehoren:
Deze korte samenvatting van de APC AR8171BLK rack-toebehoren-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC AR8171BLK, Zwart, 732 mm, 323 mm, 180 mm, 6,82 kg, 744 mm
Lange samenvatting APC AR8171BLK rack-toebehoren :

APC AR8171BLK. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 732 mm, Diepte: 323 mm, Hoogte: 180 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC AR8171BLK rack-toebehoren, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
732 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
323 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
180 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,82 kg
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
744 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
338 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
241 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
8,18 kg
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X