Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC AR8160ABLK rack-toebehoren

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AR8160ABLK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AR8160ABLK
Categorie
Shelves, arms and other components of racks.
rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22652
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 16:04:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar repareren of vervangen
Lange productnaam APC AR8160ABLK rack-toebehoren :
De korte redactionele beschrijving van APC AR8160ABLK rack-toebehoren

559 x 183 x 323 mm, 6.82 kg
Meer>>>

APC AR8160ABLK rack-toebehoren:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC AR8160ABLK rack-toebehoren.
Doorvoersysteem voor de plaatsing van stroomdistributiekabels aan de bovenkant van een NetShelter SX-behuizing.
Inclusief: Installatiegids, Hoeveelheid 1 - 20cm aardelus

Beschermende geaarde voorzieningen
NetShelter -kasten hebben een aantal grondschroefbouten in elk kast die zorgen voor voldoende middelen om alle losse panelen van bladmetaal en/of interne, in een rek gemonteerde apparatuur in de grond vast te zetten.
Korte samenvatting APC AR8160ABLK rack-toebehoren:
Deze korte samenvatting van de APC AR8160ABLK rack-toebehoren-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC AR8160ABLK, Zwart, 559 mm, 323 mm, 183 mm, 6,82 kg, 610 mm
Lange samenvatting APC AR8160ABLK rack-toebehoren :

APC AR8160ABLK. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 559 mm, Diepte: 323 mm, Hoogte: 183 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC AR8160ABLK rack-toebehoren, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Kleur van het product *
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
559 mm
Diepte
323 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
183 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,82 kg
Breedte verpakking
610 mm
Diepte verpakking
406 mm
Hoogte verpakking
254 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
9,09 kg
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
X