Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Isolate Serial Extension Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AP9825
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0731304002338 show
Categorie
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28692
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 nov 2017 19:32:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer :
De korte redactionele beschrijving van APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer

RS-232 UPS and Extension Cables
Meer>>>

APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer.
UPS serial interface cables that provide direct communication between UPSs and desktops, workstations, and servers.
For operating systems with basic shutdown capabilities, Cable Interface Kits are available for use with all APC UPSs with dedicated RS-232 serial ports. An extension cable lets your UPS send signals over longer distances.
Korte samenvatting APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer:
Deze korte samenvatting van de APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Isolate Serial Extension Cable, 0 - 45 °C, -15 - 45 °C, 0 - 95 procent, 0 - 95 procent, 0 - 15000 m, 910 g
Lange samenvatting APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer :

APC Isolate Serial Extension Cable. Gewicht: 910 g. Output-aansluitingen: DB9(Simple Signaling) DB9(Simple Signaling), Input-connectietype: DB9(Simple Signaling), Afmetingen (BxDxH): 61 x 97 x 25 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Isolate Serial Extension Cable electriciteitssnoer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
-15 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Hoogte bij opslag
0 - 15000 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
910 g
Overige specificaties
Output-aansluitingen
DB9(Simple Signaling) DB9(Simple Signaling)
Input-connectietype
DB9(Simple Signaling)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
61 x 97 x 25 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Australia 9 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
X