Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Rack Side Air Distribution energiedistributie

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Rack Side Air Distribution
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ACF201BLK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0731304227007
Categorie
A power distribution unit (PDU) is a device with multiple outputs designed to distribute electric power, especially to racks of computers and networking equipment located within a data center.
energiedistributie-eenheden (PDU's)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11153
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 27 jun 2017 09:25:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam APC Rack Side Air Distribution energiedistributie :
De korte redactionele beschrijving van APC Rack Side Air Distribution energiedistributie

Rack Side Air Distribution
Meer>>>

APC Rack Side Air Distribution energiedistributie:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Rack Side Air Distribution energiedistributie.
Apparatuur in behuizingen met zijwaartse luchtstromen stellen IT-managers en beheerders van gebouwen voor een aantal problemen, met name wat betreft de koeling. Omdat de meeste behuizingen zijn ontworpen voor een luchtstroom die van voor naar achter gaat, is het moeilijk om de juiste bedrijfstemperatuur te handhaven voor apparatuur met een zijwaartse luchtstroom. De Rack Side Air Distribution Unit is een in een rack gemonteerd 2U-product voor luchtverdeling, voor netwerkapparatuur of servers met een zijwaartse luchtstroom. De unit zuigt de koele lucht op aan de voorzijde van het rack en stuurt de lucht vervolgens naar de luchtinlaat aan de zijkant van de netwerkapparatuur.
Korte samenvatting APC Rack Side Air Distribution energiedistributie:
Deze korte samenvatting van de APC Rack Side Air Distribution energiedistributie-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Rack Side Air Distribution
Lange samenvatting APC Rack Side Air Distribution energiedistributie :

APC Rack Side Air Distribution

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Rack Side Air Distribution energiedistributie, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X