Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CopperJet 1622
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CJT-1622
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Allied Telesis
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8985
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router

CopperJet 1622
Meer>>>

Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router.
Met de komst van ADSL/ADSL2 en ADSL2+ bieden steeds meer Service Providers een bandbreedte aan tot maar liefst 24 Mbps downstream. De CopperJet 16xx serie sluit naadloos aan op deze continue vraag naar (meer) bandbreedte en verhogen de inzetbaarheid van ADSL, ook in dunbevolkte delen van het land !

De CopperJet 1622 is een ADSL2+ router. De CopperJet 1622 is layer 2 Bridging, layer 3 Routing en optimaal beveiligd door de geïntegreerde firewall. Bovendien heeft de CopperJet 1622 IPsec encryptie waardoor het ook als een volledig VPN router kan worden ingezet.

De CopperJet 1622 heeft een ingebouwde 4 poort Ethernet Switch waarmee maximaal vier PC’s op de router kan worden aangesloten. Door de 10/100Mbps netwerkaansluiting werkt dit netwerk met hoge snelheden.
De productspecificaties en uiterlijke kenmerken kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Korte samenvatting Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis CopperJet 1622
Lange samenvatting Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router :

Allied Telesis CopperJet 1622

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis CopperJet 1622 bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X