Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
CopperJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CJT-1616-2PEU-01
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8715953002217
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12389
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:44:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router

CopperJet 1616: ADSL2+ modem. Geschikt voor bellen via internet (VoIP en VoATM).
Meer>>>

Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router.
Unieke producteigenschappen:

- ADSL2+ modem en router
- Bellen via VoIP
- 1 x ethernet aansluiting
- 2 x analoge telefoonaansluitingen
- Geschikt voor alle netwerken in Nederland
- Ook te gebruiken bij ADSL2 en ADSL over analoog/PSTN (annex A)


Product omschrijving:

De CopperJet 1616 is een ADSL2+ modem en router in één, die je als volwaardige router of als bridge kunt instellen. De CopperJet 1616 heeft twee analoge telefoon aansluitingen waar je analoge telefoontoestellen, faxapparaten of telefooncentrale op kunt aansluiten. Daarnaast kun je de CopperJet 1616 ook gebruiken om te bellen via het internet (VoIP).

De CopperJet 1616 heeft één netwerk poort waar je nog een PC op kunt aansluiten. Wil je dat er méér PC’s gebruik maken van de CopperJet 1616, dan kun je er eventueel een switch (bijvoorbeeld de Tornado 110) op aansluiten.

Door de ingebouwde firewall is de CopperJet 1616 optimaal beveiligd tegen indringers van buitenaf. Verder is de CopperJet 1616 eenvoudig te configureren via een gebruiksvriendelijke webbrowser.

De CopperJet 1616 is geschikt voor ADSL, ADSL2 en ADSL2+. De CopperJet 1616 werkt op alle ADSL netwerken in Nederland.
Korte samenvatting Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis CopperJet CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN, ADSL, 24 Mbit/s, Stroom, 9 W, 400 g, 0 - 40 °C
Lange samenvatting Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router :

Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN, CopperJet. type xDSL aansluiting: ADSL, Downstream data snelheid: 24 Mbit/s. LED-indicatoren: Stroom. Netvoeding: 9 W. Gewicht: 400 g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 120 x 170 x 40 mm, Connectiviteitstechnologie: Bedraad

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis CopperJet 1616 - ADSL over analoog/PSTN ADSL bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
A digital subscriber line (DSL) connection is a connection of a computer or router to a telephone line which provides the digital subscriber line service, for connectivity to the Internet.Types of connections include USB and RJ45 (for Ethernet).
ADSL
Downstream data snelheid
24 Mbit/s
Netwerk
ISDN-aansluiting
No
Design
LED-indicatoren
Stroom
Energie
Netvoeding
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
9 W
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
400 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
120 x 170 x 40 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
X