Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Alecto
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BC-120 Babyprojector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BC120
Categorie
Opto-mechanical device to view photographic slides. Slide projectors have been around since the 1950s
diaprojectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Alecto: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25384
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 04:24:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector :
De korte redactionele beschrijving van Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector

BC-120 Babyprojector
Meer>>>
Korte samenvatting Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector:
Deze korte samenvatting van de Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Alecto BC-120 Babyprojector
Lange samenvatting Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector :

Alecto BC-120 Babyprojector

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Alecto BC-120 Babyprojector diaprojector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.