Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVATHERM 58800
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LVT58800
Categorie
Machines used for drying clothes and sheets.
wasdrogers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12076
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 12:29:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit

LAVATHERM 58800 / 2400 W
Meer>>>

AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit.
De stilste in de markt met programma's voor allerlei soorten textiel zoals jeans en wol .

-Condensatiedroger .
De condensatiedroger heeft genoeg aan een stopcontact, omdat hij een gesloten luchtkringloop heeft. De vochtige warme lucht wordt afgekoeld, condenseert en wordt in het opvangreservoir in het bedieningspaneel verzameld resp. direct in een afvoer geloosd.
- Energie-efficiëntieklasse C .
De energielabelling stelt u in staat om het energieverbruik van verschillende apparaten te vergelijken. Het energieverbruik is ingedeeld in energie-efficiëntieklassen van "A" tot "G". "A" staat voor een laag en "G" voor een hoog verbruik.
- 6 kg vulgewicht .
- Extra grote vulopening met 36 cm Ø
- Verbruik voor katoen/kastdroog: gecentrifugeerd met 1400 (800) tpm slechts () kWh .
- Extreem laag geluidsniveau .
Er is er niet één die zo stil droogt. De Nieuwe Klasse wasdroger LAVATHERM is extreem stil door extra isolatie, de gewijzigde structuur en aanpassingen in de ventilator en luchtstromen.
- LCD display .
Alles in één oogopslag: het goed afleesbare display informeert u in duidelijke tekst - o.a. over de status en de eindtijd van het wasprogramma.
- Starttijdkeuze tot en met 20 uur .
Met de STARTTIJDKEUZE kunt u de start van het programma enkele uren uitstellen. Zo beslist u wanneer de droger moet starten (u kunt zelfs de start 30, 60 of 90 minuten uitstellen.) - en kunt u gebruik maken van de voordeeluren. Of gewoon de was droog en wel uit de droger nemen op het moment dat u daar tijd voor hebt. De resterende indicatie looptijd van het programma wordt elektronisch in minuten aangegeven.
- 16 Volelektronisch gestuurde programma's plus 2 extra tijdprogramma's .
Niet alle wasgoed is gelijk - sommige stoffen zijn veel kwetsbaarder dan andere. Met een groot aantal speciale programma's bieden onze wasdrogers LAVATHERM uit de Nieuwe Klasse daarom de mogelijkheid, elke stof optimaal te verzorgen. Bij het topmodel slaan drie GEHEUGEN-programma's de door u meest gebruikte programmacombinaties in het geheugen op.
- Speciale programma's: JEANS, STRIJKVRIJ, OPFRISSEN, WOL .
Bij vrijetijdskleding, zoals jeans of sweatshirts, garandeert het JEANS-programma u een perfect droogresultaat, ook bij dubbelgestikte naden of banden.
- Toetsen voor: Deur openen, Keuzebevestiging, Opties, Toerental, Start/Pauze, Starttijdkeuze .
- Status van het programma, droogtegraad en indicatie eindtijd zichtbaar in LCD .
- Indicaties voor filters en waterreservoir.
Vergeten kan niet: na elk droogproces geven de indicaties RESERVOIR en FILTER u een seintje. Zo kunt u niet vergeten om de pluizenfilter schoon te maken of het waterreservoir te legen. Als het waterreservoir vol is, gaat RESERVOIR eveneens branden en het programma stopt.
- Aanpassing aan de waterhardheid in 3 standen mogelijk .
De hardheid van het leidingwater is van invloed op de benodigde droogtijd van uw wasgoed. Om altijd perfect gedroogd wasgoed te kunnen garanderen is de hardheidsgraad van het water instelbaar.
- Trommelverlichting .
De trommelverlichting gaat automatisch branden bij het openen van de deur. En dankzij deze handige trommelverlichting kunt u niets over het hoofd zien.
- Akoestisch intervalsignaal aan het eind van het programma (apart instelbaar) .
- Driedelige pluizenfilter .
De tweedelige, grote pluizenfilter in de deur is bijzonder makkelijk in onderhoud. Om de filter te reiningen hoeft u alleen maar de fijne filter naar buiten te trekken en de grote filter naar beneden te klappen of weg te nemen. Handig voor vergeetachtige mensen: zonder pluizenzeef werkt de droger niet. De laatste fijne pluizen in de luchtstroom worden door een extra fijne filter voor de condensor opgevangen.
- Omkeerbare deurdraairichting .
Met de LAVATHERM kunt u kiezen of de deur links of rechts moet scharnieren, afhankelijk van de plaats van opstelling. Achter deze deur zit de extra grote vulopening verborgen. Deze zorgt voor makkelijk vullen en leeghalen van de trommel en dankzij de handige trommelverlichting kunt u niets over het hoofd zien.
- Combineerbaar met wasautomaat als was/droogzuil .
Voor het plaatsen van een was- en droogautomaat naast elkaar is vaak niet voldoende ruimte beschikbaar. De was- droog-zuil van AEG is de oplossing voor uw probleem. Elke wasdroger LAVATHERM kan met elke voorlader LAVAMAT worden gecombineerd. Stabiele basis is altijd de LAVAMAT - daarop wordt met een speciale montageset de LAVATHERM gemonteerd. Zo hebt u op een oppervlak van 60 x 60 cm alles wat u nodig hebt voor wassen en drogen. Het montageset voor het opbouwen van een was/droogzuil is als extra accessoire leverbaar. Naar keuze met of zonder lade.
Korte samenvatting AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVATHERM 58800, Vrijstaand, Voorbelading, Wit, Rechts, LCD, 6 kg
Lange samenvatting AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit :

AEG LAVATHERM 58800. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 6 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM. Startvertraging: 20 uur. Energie-efficiëntieklasse: C, Netbelasting: 2400 W. Breedte: 600 mm, Diepte: 60 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVATHERM 58800 Vrijstaand Voorbelading 6kg C Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
The design of the protective casing for the device.
Vrijstaand
Type lader *
The way in which the device is loaded e.g. front load, top load.
Voorbelading
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Deurscharnieren
Door hinge location or type, wich is movable joint or mechanism on which a door, gate, or lid swings as it opens and closes or which connects linked objects.
Rechts
Beeldscherm type
Type of display (screen) e.g. LCD.
LCD
Prestatie
Capaciteit trommel *
The amount of clothes that the washing machine drum can hold.
6 kg
Maximale centrifugesnelheid
The quickest that the washing machine or dryer can spin.
1400 RPM
Ergonomie
Startvertraging
Met deze functie kunt u het was-/droogprogramma later laten beginnen.
20 uur
Energie
Energie-efficiëntieklasse *
The energy efficiency of the appliance is rated in terms of a set of energy efficiency classes from A+++ to G on the label, A+++ being the most energy efficient, G the least efficient.
C
Netbelasting
The energy consumed when the device is connected.
2400 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
600 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
60 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm