Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVAMAT 88810
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LVM88810
Categorie
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15250
Deze statistiek is gebaseerd op de 74646 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72914 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 12:29:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine

LAVAMAT 88810
Meer>>>

AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine.
Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A, Droogresultaat A
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Grote wascapaciteit: 6 kilo wasgoed in één wasbeurt.
De ruime trommel behandelt uw wasgoed aanzienlijk voorzichtiger - dankzij het grotere volume wordt vooral teer wasgoed voorzichtiger gewassen, omdat het meer bewegingsruimte heeft. De 6-kg-trommel heeft dus veel ruimte voor uw wasgoed - en wast als dat nodig is natuurlijk ook een berg wasgoed in één keer. En dat met het hoogste wasresultaat A...

Maximale centrifugeertoerental: 1800 tpm plus keuzetoets voor reductie van toerental en spoelstop.
De centrifugefunctie van de Nieuwe Klasse biedt meer dan u denkt: hoogwaardige, intelligente motortechniek verkort de droogtijd aanmerkelijk. Door de geoptimaliseerde controle van de centrifugegangen in samenspel met de OPTI-CYCLE TECHNOLOGY wordt het wasgoed ook bij 1800 tpm voorzichtig gecentrifugeerd. Uw LAVAMAT gaat daarbij altijd voorzichtig te werk - vooral bij teer textiel.

Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze.
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

LCD display
Alles in één oogopslag: het goed afleesbare display informeert u in duidelijke tekst - o.a. over de status en de eindtijd van het wasprogramma.

Starttijdkeuze tot 20 uur
Met de STARTTIJDKEUZE kunt u met de druk op de knop de start van het programma enkele uren uitstellen - bijv. tot de daluren. Bij de LAVALOGIC- en 8-serie modellen kunt u zelfs de start 30, 60 of 90 minuten uitstellen. De resterende looptijd van het programma wordt elektronisch in minuten aangegeven.

Speciale programma's: 40-60 mix, fijne was, strijkvrij, eco, opfrissen, 3 geheugenprogramma's, zijde, wol
Bij de LAVALOGIC- en 8-serie modellen kunt u zelfs heel eenvoudig uw persoonlijke wasprogramma's samenstellen. Willekeurige programma's met of zonder extra functie kunt u nu eenvoudig in het geheugen opslaan.

OPTI-CYCLE TECHNOLOGY
In de Nieuwe Klasse van AEG is voor het eerst verwezenlijkt: een geïntegreerd technologieconcept, dat wassen op een nieuw comfort - en prestatieniveau plaatst - en al vooruitloopt op de intelligente bediening van de toekomst. Het volautomatische samenspel van de beladings- en vuilgraadsensor (LAVALOGIC en 8-serie) met de fuzzy-logic maakt de behoedzame behandeling van uw wasgoed mogelijk. De asynchroon motor staat voor optimale programmaduur, precisie, behoedzaamheid, efficiënt, duurzaam, geruisloos en stabiliteit.

ALU-look patrijspoort, knoppen en wasmiddellade
Matte oppervlakken, druktoetsen en deuren in fraaie ALU-look, het ingestanste AEG logo - de Nieuwe Klasse wasautomaat LAVAMAT blinkt niet alleen uit door z'n bijzondere functies. Maar ook door z'n bijzondere uiterlijk. Volmaakt in vorm en functie. De grote vulopening met een diameter van 30 cm zorgt tevens voor het makkelijker beladen en leeghalen van de LAVAMAT, met name bij volumineus beddengoed en tafellinnen.

Aqua-Control met Aqua-Alarm
Bij de nieuwe LAVAMAT is alles dicht. De machine is rondom tegen wateroverlast beveiligd. Dit betekent overloopbeveiliging, uitstroom-beveiliging en beveiliging van de toevoerslang. Een akoestisch alarm brengt u van een eventuele storing op de hoogte. Zo kan er niets meer gebeuren - daar staan wij borg voor - een heel LAVAMAT-leven lang.

Automatische stelvoet voor optimale stabiliteit
De automatische, geveerde stelvoet houdt de wasautomaat LAVAMAT veilig op z'n plek - bij normale werking maar ook bij hoge centrifugetoerentallen. Vibraties worden tot een minimum gereduceerd en u hoeft de apparaatvoeten niet meer af te stellen.
Korte samenvatting AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVAMAT 88810, Vrijstaand, Voorbelading, Wit, LCD, Blauw, 6 kg
Lange samenvatting AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine :

AEG LAVAMAT 88810. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 6 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1800 RPM, Wasklasse: A. Energie-efficiëntieklasse: A, Energieverbruik wassen: 1,02 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 39 l. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVAMAT 88810 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM A Wit wasmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Kastontwerp *
Vrijstaand
Type lader *
Voorbelading
Kleur van het product *
Wit
Ingebouwd display *
Yes
Beeldscherm type
LCD
Kleur van de verlichting
Blauw
Prestatie
Capaciteit trommel *
6 kg
Maximale centrifugesnelheid *
1800 RPM
Wasklasse *
A
Centrifuge-droger klasse *
Het centrifuge-droger efficiëntie-oordeel volgens de EU energielabels. De labels gaan van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
A
Aantal wasprogramma's *
10
Geluidsniveau (wassen) *
46 dB
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Energie-efficiëntieklasse *
A
Energieverbruik wassen *
1,02 kWu
Waterconsumptie per cyclus
39 l
Gewicht en omvang
Breedte *
600 mm
Diepte *
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
81 kg