Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVAMAT 84810
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LVM84810
Categorie
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19650
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 12:29:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine

LAVAMAT 84810
Meer>>>

AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine.
Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A , Droogresultaat B
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Extra grote wascapaciteit: 7 kilo wasgoed in één wasbeurt.
De ruime trommel behandelt uw wasgoed aanzienlijk voorzichtiger - dankzij het grotere volume wordt vooral teer wasgoed voorzichtiger gewassen, omdat het meer bewegingsruimte heeft. De grote 7-kg-trommel heeft dus veel ruimte voor uw wasgoed - en wast als dat nodig is natuurlijk ook een berg wasgoed in één keer. En dat met het hoogste wasresultaat A...

Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

LCD display
Alles in één oogopslag: het goed afleesbare display informeert u in duidelijke tekst - o.a. over de status en de eindtijd van het wasprogramma.

Starttijdkeuze tot 20 uur
Met de STARTTIJDKEUZE kunt u met de druk op de knop de start van het programma enkele uren uitstellen - bijv. tot de daluren. Bij de LAVALOGIC- en 8-serie modellen kunt u zelfs de start 30, 60 of 90 minuten uitstellen. De resterende looptijd van het programma wordt elektronisch in minuten aangegeven.

Extra functies: Spoelen +, Vlekken, Behoedzaam, Kort/Extra kort
Met de TIJD-TOETS kunt u de programmaduur per wasgang in drie stappen tot de helft van de tijd reduceren - van normaal via kort tot extra kort. Ideaal als het eens sneller moet gaan.

Vuilgraadsensor: garandeert automatisch het beste spoelresultaat
De vuilgraadsensor meet met een intelligente sensor voortdurend hoe troebel het spoelwater is - indien nodig wordt dan de hoeveelheid spoelwater in het lopende programma verhoogd. Zo bereiken de LAVAMAT wasautomaten altijd een optimaal spoelresultaat - bij zo laag mogelijk waterverbruik.

Watersensor: precieze bepaling van waterverbruik dus lager waterverbruik
Om de hoeveelheid water nog nauwkeuriger te sturen is de watersensor ontworpen. Daarmee kan het waterverbruik nog preciezer op programma en hoeveelheid wasgoed worden afgestemd - en wel geheel automatisch.

ART: snelbevochtigingstechniek
Dankzij de snelbevochtigingstechniek (ART-systeem) maakt de LAVAMAT nog efficiënter gebruik van water. Bij het ART-systeem (Advanced Rinse Technique) wordt m.b.v. een sproeier het wasgoed bijzonder snel en grondig nat gemaakt. Daardoor wordt de waswerking beter en wordt het wasgoed bijzonder voorzichting behandeld. De combinatie van het ART-systeem en sensorgeregelde waterdosering verkort de programmalooptijd - altijd afgestemd op soort en hoeveelheid wasgoed. Verder bepaalt het ART-systeem het aantal spoelgangen en de hoeveelheid spoelwater.

Aqua-Control met Aqua-Alarm
Bij de nieuwe LAVAMAT is alles dicht. De machine is rondom tegen wateroverlast beveiligd. Dit betekent overloopbeveiliging, uitstroom-beveiliging en beveiliging van de toevoerslang. Een akoestisch alarm brengt u van een eventuele storing op de hoogte. Zo kan er niets meer gebeuren - daar staan wij borg voor - een heel LAVAMAT-leven lang.
Korte samenvatting AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVAMAT 84810, Vrijstaand, Voorbelading, Wit, Links, LCD, 7 kg
Lange samenvatting AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine :

AEG LAVAMAT 84810. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 7 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM, Wasklasse: A. Energieverbruik wassen: 1,19 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 45 l. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVAMAT 84810 Vrijstaand Voorbelading 7kg 1400RPM Wit wasmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
The design of the protective casing for the device.
Vrijstaand
Type lader *
The way in which the device is loaded e.g. front load, top load.
Voorbelading
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Deurscharnieren *
Door hinge location or type, wich is movable joint or mechanism on which a door, gate, or lid swings as it opens and closes or which connects linked objects.
Links
Beeldscherm type
Type of display (screen) e.g. LCD.
LCD
Prestatie
Capaciteit trommel *
The amount of clothes that the washing machine drum can hold.
7 kg
Maximale centrifugesnelheid *
The quickest that the washing machine or dryer can spin.
1400 RPM
Wasklasse *
This labelling scheme is designed to offer a standardised method of choosing the most energy efficient washing appliances. The label also gives ratings for washing performance ('A' - most efficient, 'G' - least efficient).
A
Centrifuge-droger klasse *
Het centrifuge-droger efficiëntie-oordeel volgens de EU energielabels. De labels gaan van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
B
Aantal wasprogramma's *
The number of different washing programs that the washing machine can perform.
10
Geluidsniveau (wassen) *
52 dB
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Energieverbruik wassen *
The amount of electricity that is used per wash.
1,19 kWu
Waterconsumptie per cyclus
The amount of water, usually measured in litres, that the device uses with every wash.
45 l
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
600 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
85 kg