Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVAMAT 45260
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LVM45260
Categorie
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14800
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 12:29:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine

LAVAMAT 45260
Meer>>>

AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine.
Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A , Droogresultaat B
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Automatische trommelpositionering voor gemakkelijk in- en uitladen
De trommel komt na beëindiging van het programma altijd in de juiste positie tot stilstand. Een LED indicatie geeft dat aan. Als het machinedeksel open is, wordt dat veilig op z'n plek gehouden.

Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

Verrijdbaar, te blokkeren tijdens gebruik
De op wielen verrijdbare bovenladers hebben geen vaste plek nodig: als u wilt wassen rolt u het apparaat gewoon naar de gewenste plaats - en na het wassen zet u hem weer daar waar hij niet in de weg staat. Bovendien beschikt het apparaat over een extra lang snoer. Dit komt de flexibiliteit en veiligheid ten goede.
Korte samenvatting AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVAMAT 45260, Vrijstaand, Bovenbelading, Wit, 5 kg, 1200 RPM, A
Lange samenvatting AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine :

AEG LAVAMAT 45260. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Bovenbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 5 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1200 RPM, Wasklasse: A. Energieverbruik wassen: 0,95 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 45 l. Breedte: 400 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVAMAT 45260 Vrijstaand Bovenbelading 5kg 1200RPM Wit wasmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
Vrijstaand
Type lader *
Bovenbelading
Kleur van het product *
Wit
Prestatie
Capaciteit trommel *
5 kg
Maximale centrifugesnelheid *
1200 RPM
Wasklasse *
A
Centrifuge-droger klasse *
Het centrifuge-droger efficiëntie-oordeel volgens de EU energielabels. De labels gaan van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
B
Geluidsniveau (wassen) *
57 dB
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Energieverbruik wassen *
0,95 kWu
Waterconsumptie per cyclus
45 l
Gewicht en omvang
Breedte *
400 mm
Diepte *
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm