Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVAMAT LAVALOGIC 1820
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LVM1820 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 35551
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 12:29:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine

LAVAMAT LAVALOGIC 1820
Meer>>>

AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine.
Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A, Droogresultaat A
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Grote wascapaciteit: 6 kilo wasgoed in één wasbeurt.
De ruime trommel behandelt uw wasgoed aanzienlijk voorzichtiger - dankzij het grotere volume wordt vooral teer wasgoed voorzichtiger gewassen, omdat het meer bewegingsruimte heeft. De 6-kg-trommel heeft dus veel ruimte voor uw wasgoed - en wast als dat nodig is natuurlijk ook een berg wasgoed in één keer. En dat met het hoogste wasresultaat A

Maximale centrifugeertoerental: 1800 tpm plus keuzetoets voor reductie van toerental en spoelstop
De centrifugefunctie van de Nieuwe Klasse biedt meer dan u denkt: hoogwaardige, intelligente motortechniek verkort de droogtijd aanmerkelijk. Door de geoptimaliseerde controle van de centrifugegangen in samenspel met de OPTI-CYCLE TECHNOLOGY wordt het wasgoed ook bij 1800 tpm voorzichtig gecentrifugeerd. Uw LAVAMAT gaat daarbij altijd voorzichtig te werk - vooral bij teer textiel.

Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

LCD-navigatiedisplay
Het grote LCD-display geeft niet alleen het gekozen programma en eindtijd van het programma aan, maar ook alle andere belangrijke informatie en aanwijzingen - in duidelijke tekst en desgewenst in verschillende talen waaronder Nederlands. Interactieve velden geven de functies van de toetsen aan - makkelijker kan niet.

Starttijdkeuze tot 20 uur
Met de STARTTIJDKEUZE kunt u met de druk op de knop de start van het programma enkele uren uitstellen - bijv. tot de daluren. Bij de LAVALOGIC- en 8-serie modellen kunt u zelfs de start 30, 60 of 90 minuten uitstellen. De resterende looptijd van het programma wordt elektronisch in minuten aangegeven.

Extra functies: Spoelen +, Vlekken, Behoedzaam, Kort/Extra kort
Met de TIJD-TOETS kunt u de programmaduur per wasgang in drie stappen tot de helft van de tijd reduceren - van normaal via kort tot extra kort. Ideaal als het eens sneller moet gaan.

OPTI-CYCLE TECHNOLOGY
In de Nieuwe Klasse van AEG is voor het eerst verwezenlijkt: een geïntegreerd technologieconcept, dat wassen op een nieuw comfort - en prestatieniveau plaatst - en al vooruitloopt op de intelligente bediening van de toekomst. Het volautomatische samenspel van de beladings- en vuilgraadsensor (LAVALOGIC en 8-serie) met de fuzzy-logic maakt de behoedzame behandeling van uw wasgoed mogelijk. De asynchroon motor staat voor optimale programmaduur, precisie, behoedzaamheid, efficiënt, duurzaam, geruisloos en stabiliteit.

Beladingssensor met wasmiddeldoseringsadvies
De beladingssensor van de LAVALOGIC weegt het wasgoed bij het beladen - en geeft ook aan hoeveel er nog bij kan, in stappen van 500 gram. Zo ziet u al bij het vullen van de machine hoeveel wasgoed er al in de machine zit en hoeveel er nog bij kan. Tegelijk geeft de doseerindicatie in procenten aan hoeveel wasmiddel het gekozen programma voor de actuele belading nodig heeft.

Vuilgraadsensor: garandeert automatisch het beste spoelresultaat
De vuilgraadsensor meet met een intelligente sensor voortdurend hoe troebel het spoelwater is - indien nodig wordt dan de hoeveelheid spoelwater in het lopende programma verhoogd. Zo bereiken de LAVAMAT wasautomaten altijd een optimaal spoelresultaat - bij zo laag mogelijk waterverbruik.

Watersensor: precieze bepaling van waterverbruik dus lager waterverbruik
Om de hoeveelheid water nog nauwkeuriger te sturen is de watersensor ontworpen. Daarmee kan het waterverbruik nog preciezer op programma en hoeveelheid wasgoed worden afgestemd - en wel geheel automatisch.
Korte samenvatting AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820, Vrijstaand, Voorbelading, Wit, 6 kg, 1800 RPM, A
Lange samenvatting AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine :

AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 6 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1800 RPM, Wasklasse: A. Energieverbruik wassen: 1,02 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 37 l. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVAMAT LAVALOGIC 1820 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1800RPM Wit wasmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
Vrijstaand
Type lader *
Voorbelading
Kleur van het product *
Wit
Prestatie
Capaciteit trommel *
6 kg
Maximale centrifugesnelheid *
1800 RPM
Wasklasse *
A
Centrifuge-droger klasse *
Het centrifuge-droger efficiëntie-oordeel volgens de EU energielabels. De labels gaan van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
A
Geluidsniveau (wassen) *
46 dB
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma's
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Energieverbruik wassen *
1,02 kWu
Waterconsumptie per cyclus
37 l
Gewicht en omvang
Breedte *
600 mm
Diepte *
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
81 kg
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
600