Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Lavamat Lavalogic 1620
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LOGIC1620 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4014890793771
Categorie
A washing machine with an inbuilt tumble dryer, so clothes can be washed and dried.
was-droogcombinaties
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18762
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:59:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit :
De korte redactionele beschrijving van AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit

Lavamat Lavalogic 1620
Meer>>>

AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit.
Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A, Droogresultaat A
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Extra grote wascapaciteit: 7 kilo wasgoed in één wasbeurt.
De ruime trommel behandelt uw wasgoed aanzienlijk voorzichtiger - dankzij het grotere volume wordt vooral teer wasgoed voorzichtiger gewassen, omdat het meer bewegingsruimte heeft. De grote 7-kg-trommel heeft dus veel ruimte voor uw wasgoed - en wast als dat nodig is natuurlijk ook een berg wasgoed in één keer. En dat met het hoogste wasresultaat A ...

Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

LCD-navigatiedisplay
Het grote LCD-display geeft niet alleen het gekozen programma en eindtijd van het programma aan, maar ook alle andere belangrijke informatie en aanwijzingen - in duidelijke tekst en desgewenst in verschillende talen waaronder Nederlands. Interactieve velden geven de functies van de toetsen aan - makkelijker kan niet

OPTI-CYCLE TECHNOLOGY
In de Nieuwe Klasse van AEG is voor het eerst verwezenlijkt: een geïntegreerd technologieconcept, dat wassen op een nieuw comfort - en prestatieniveau plaatst - en al vooruitloopt op de intelligente bediening van de toekomst. Het volautomatische samenspel van de beladings- en vuilgraadsensor (LAVALOGIC en 8-serie) met de fuzzy-logic maakt de behoedzame behandeling van uw wasgoed mogelijk. De asynchroon motor staat voor optimale programmaduur, precisie, behoedzaamheid, efficiënt, duurzaam, geruisloos en stabiliteit.

Aqua-Control met Aqua-Alarm
Bij de nieuwe LAVAMAT is alles dicht. De machine is rondom tegen wateroverlast beveiligd. Dit betekent overloopbeveiliging, uitstroom-beveiliging en beveiliging van de toevoerslang. Een akoestisch alarm brengt u van een eventuele storing op de hoogte. Zo kan er niets meer gebeuren - daar staan wij borg voor - een heel LAVAMAT-leven lang.

Aqua-Control met Aqua-Alarm
Bij de nieuwe LAVAMAT is alles dicht. De machine is rondom tegen wateroverlast beveiligd. Dit betekent overloopbeveiliging, uitstroom-beveiliging en beveiliging van de toevoerslang. Een akoestisch alarm brengt u van een eventuele storing op de hoogte. Zo kan er niets meer gebeuren - daar staan wij borg voor - een heel LAVAMAT-leven lang.

Automatische stelvoet voor optimale stabiliteit
De automatische, geveerde stelvoet houdt de wasautomaat LAVAMAT veilig op z'n plek - bij normale werking maar ook bij hoge centrifugetoerentallen. Vibraties worden tot een minimum gereduceerd en u hoeft de apparaatvoeten niet meer af te stellen.

Extra functies: Spoelen +, Vlekken, Behoedzaam, Kort/Extra kort
Met de TIJD-TOETS kunt u de programmaduur per wasgang in drie stappen tot de helft van de tijd reduceren - van normaal via kort tot extra kort. Ideaal als het eens sneller moet gaan.
Korte samenvatting AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit:
Deze korte samenvatting van de AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG Lavamat Lavalogic 1620, Voorbelading, Vrijstaand, Wit, 1600 RPM, A, 2,25 kWu
Lange samenvatting AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit :

AEG Lavamat Lavalogic 1620. Type lader: Voorbelading, Kastontwerp: Vrijstaand, Kleur van het product: Wit. Maximale centrifugesnelheid: 1600 RPM, Wasklasse: A. Energieverbruik wassen: 2,25 kWu. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 800 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG Lavamat Lavalogic 1620 Vrijstaand Voorbelading Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Type lader *
Voorbelading
Kastontwerp *
Vrijstaand
Kleur van het product *
Wit
Prestatie
Maximale centrifugesnelheid *
1600 RPM
Wasklasse *
A
Energie
Energie-efficiëntieklasse *
Ongespecificeerd
Energieverbruik wassen *
2,25 kWu
Gewicht en omvang
Breedte *
600 mm
Diepte *
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
800 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
85 kg