Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAVORIT MAXIMA-M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FAVORITMAXIMAAA-M
Categorie
Machine for washing dishes automatically.
vaatwassers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8426
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 25 okt 2017 16:07:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser :
De korte redactionele beschrijving van AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser

FAVORIT MAXIMA-M
Meer>>>

AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser.
Roestvrij stalen uitvoering met speciaal cadeau.

- Afwasautomaat, vrijstaand
- Breedte 60 cm, geschikt voor 12 couverts
- Een mooie fles Prosecco en twee kristallen glazen zijn als cadeau meeverpakt.
- Lage verbruikswaarden: 15 liter water en 1.05 kWh in het programma ECO 50° C.

FUZZY-technologie
AEG’s FUZZY-technologie staat voor een resultaatgerichte werking van uw afwasautomaat. Uw vaat wordt optimaal gereinigd waarbij niet meer energie en water wordt verbruikt dan noodzakelijk. Afhankelijk van het model is een afwasautomaat met FUZZY-technologie uitgerust met één of meerdere sensoren die bijvoorbeeld de vervuiling van het water meten of de hoeveelheid vaat in de afwasautomaat. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de benodigde hoeveelheid water vast te stellen, het aantal spoelgangen of zelfs de hoogte van de temperatuur. Het resultaat is een perfect schone vaat tegen minimale verbruikswaarden.

Beladingsherkenning
Het beladingsherkenningssysteem stelt de hoeveelheid en de soort vaat vast die u in de afwasautomaat heeft geplaatst. Sensoren meten hoe snel het spoelwater onder in de kuip van de afwasautomaat is teruggelopen en hoe snel het spoelwater weer op temperatuur komt. Hiermee bepaalt de afwasautomaat het energieverbruik en de benodigde waterhoeveelheid voor een optimaal reinigingsresultaat. De mate waarin de beladingsherkenning werkzaam is, is afhankelijk van de programmakeuze.

Watersensor
De watersensor meet doorlopend hoe troebel het water is. Hierdoor kan bepaald worden hoe vaak het water ververst moet worden. Bij het afspoelen wordt gemeten of nog een volgende spoelgang nodig is. De mate waarin de watersensor zijn werk doet, is afhankelijk van de programmakeuze.

IMPULS-spoelen op 5 sproeiniveaus
Het vuil wordt opeenvolgend ingeweekt, opgelost en weggespoeld. Dit wordt bereikt door het water afwisselend met hoge en met lage druk op de vaat te sproeien. Een nog beter afwasresultaat wordt bereikt doordat de afwasautomaat met vijf sproeiniveaus is uitgerust. De sproeirichting en waterdruk is per sproeier verschillend en ingesteld naar de positie van de sproeier. Onderin een hogere druk voor potten en pannen en een bovenin een lagere druk ter bescherming van teer servies en glaswerk.

- Condensatiedrogen

Aqua-Control
Aqua-Control betekent een optimale beveiliging tegen wateroverlast. Niet alleen wordt indien nodig de watertoevoer door de Aqua-stop afgesloten, maar de Aqua-control zorgt er ook voor dat in noodgevallen het water wordt weggepompt. Ook als de afwasautomaat niet is ingeschakeld.

- 5 Programma's en 4 temperaturen:
- Intensiv Care 70°C. Extra schoon, extra hygiënisch

AUTOMATIC 50-65°C
Het volledige automatisch programma regelt zelf de watertoevoer, het aantal spoelgangen en de temperatuur instelling. In samenwerking met sensoren zoals de beladingsherkenning en de watersensor wordt er voor gezorgd dat u zeker kunt zijn van een stralend schone vaat bij de meest optimale verbruikswaarden.

- ECO 50°C
- Glas 45°C
- Extra voorspoelen

Elektronische starttijdkeuze
U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 19 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld. Zo kunt u gebruik maken van het goedkopere daluren tarief.

- Digitale display en LED indicatie geven programmakeuze en -verloop aan.
- LED indicatie voor het bijvullen van zout en glansspoelmiddel
- Uitneembaar bestekmandje

Neerklapbaar bordenrek in de onderkorf
Zorgt ervoor, dat u ook bijvoorbeeld grote pannen zonder problemen kwijt kunt.

In hoogte verstelbare bovenkorf
De bovenkorf kunt u met één hand laten zakken, ook als hij al beladen is. Grote borden en glazen tot 24 cm hoog kunnen in de bovenkorf worden geplaatst.
Korte samenvatting AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser:
Deze korte samenvatting van de AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG FAVORIT MAXIMA-M, Vrijstaand, Roestvrijstaal, Heet, 48 dB, A, A
Lange samenvatting AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser :

AEG FAVORIT MAXIMA-M. Kastontwerp: Vrijstaand, Deurkleur: Roestvrijstaal, Watertoevoer: Heet. Geluidsniveau: 48 dB, Droogklasse: A, Wasklasse: A. Energieverbruik per cyclus: 1,05 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 15 l, Netbelasting: 2100 W. Breedte: 598 mm, Diepte: 598 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG FAVORIT MAXIMA-M Vrijstaand vaatwasser, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
The design of the protective casing for the device.
Vrijstaand
Deurkleur *
Roestvrijstaal
Watertoevoer
Heet
Prestatie
Geluidsniveau *
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
48 dB
Aantal wasprogramma's *
The number of different washing programs that the washing machine can perform.
5
Droogklasse *
This labelling scheme is designed to offer a standardised method of choosing the most energy efficient drying appliances. The label also gives ratings for spin drying performance ('A' - most efficient, 'G' - least efficient).
A
Wasklasse
This labelling scheme is designed to offer a standardised method of choosing the most energy efficient washing appliances. The label also gives ratings for washing performance ('A' - most efficient, 'G' - least efficient).
A
Energie
Energieverbruik per cyclus *
1,05 kWu
Waterconsumptie per cyclus *
The amount of water, usually measured in litres, that the device uses with every wash.
15 l
Netbelasting
The energy consumed when the device is connected.
2100 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
598 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
598 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm