Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAVORIT 50460
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FAVORIT50460
Categorie
Machine for washing dishes automatically.
vaatwassers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10021
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 25 okt 2017 16:08:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser :
De korte redactionele beschrijving van AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser

FAVORIT 50460
Meer>>>

AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser.
- Afwasautomaat, vrijstaand
- Breedte 60 cm, geschikt voor 12 couverts
- Lage verbruikswaarden: 16 liter water en 1.05 kWh in het programma ECO 50° C.
FUZZY-technologie
AEG’s FUZZY-technologie staat voor een resultaatgerichte werking van uw afwasautomaat. Uw vaat wordt optimaal gereinigd waarbij niet meer energie en water wordt verbruikt dan noodzakelijk. Afhankelijk van het model is een afwasautomaat met FUZZY-technologie uitgerust met één of meerdere sensoren die bijvoorbeeld de vervuiling van het water meten of de hoeveelheid vaat in de afwasautomaat. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de benodigde hoeveelheid water vast te stellen, het aantal spoelgangen of zelfs de hoogte van de temperatuur. Het resultaat is een perfect schone vaat tegen minimale verbruikswaarden.

Beladingsherkenning
Het beladingsherkenningssysteem stelt de hoeveelheid en de soort vaat vast die u in de afwasautomaat heeft geplaatst. Sensoren meten hoe snel het spoelwater onder in de kuip van de afwasautomaat is teruggelopen en hoe snel het spoelwater weer op temperatuur komt. Hiermee bepaalt de afwasautomaat het energieverbruik en de benodigde waterhoeveelheid voor een optimaal reinigingsresultaat. De mate waarin de beladingsherkenning werkzaam is, is afhankelijk van de programmakeuze.

IMPULS-spoelen op 5 sproeiniveaus
Het vuil wordt opeenvolgend ingeweekt, opgelost en weggespoeld. Dit wordt bereikt door het water afwisselend met hoge en met lage druk op de vaat te sproeien. Een nog beter afwasresultaat wordt bereikt doordat de afwasautomaat met vijf sproeiniveaus is uitgerust. De sproeirichting en waterdruk is per sproeier verschillend en ingesteld naar de positie van de sproeier. Onderin een hogere druk voor potten en pannen en een bovenin een lagere druk ter bescherming van teer servies en glaswerk.

- Condensatiedrogen

Aqua-Control
Aqua-Control betekent een optimale beveiliging tegen wateroverlast. Niet alleen wordt indien nodig de watertoevoer door de Aqua-stop afgesloten, maar de Aqua-control zorgt er ook voor dat in noodgevallen het water wordt weggepompt. Ook als de afwasautomaat niet is ingeschakeld.

- 5 Programma's en 4 temperaturen:
- Intensiv Care 70°C. Extra schoon, extra hygiënisch
- ECO 50°C
- Normaal 65°C

30 Minuten programma
In slechts 30 minuten wordt bij een temperatuur van 60°C met slechts 8,0 liter water en 0,8 kWh stroom een volle belading smetteloos gereinigd. Ideaal om uw vaat direct na de maaltijd van de nog nauwelijks aangehechte etensresten te ontdoen.

- Extra voorspoelen

Elektronische starttijdkeuze
U kunt de starttijd van de afwasautomaat instellen. De afwasautomaat begint dan 3, 6 of 9 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld. Zo kunt u gebruik maken van het goedkopere daluren tarief.

- LED indicatie geeft programmakeuze en -verloop aan
- LED indicatie voor het bijvullen van zout en glansspoelmiddel
- Uitneembaar bestekmandje

Neerklapbaar bordenrek in de onderkorf
Zorgt ervoor, dat u ook bijvoorbeeld grote pannen zonder problemen kwijt kunt.

In hoogte verstelbare bovenkorf
De bovenkorf kunt u met één hand laten zakken, ook als hij al beladen is. Grote borden en glazen tot 24 cm hoog kunnen in de bovenkorf worden geplaatst.
Korte samenvatting AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser:
Deze korte samenvatting van de AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG FAVORIT 50460, Vrijstaand, Wit, 49 dB, A, A, 1,05 kWu
Lange samenvatting AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser :

AEG FAVORIT 50460. Kastontwerp: Vrijstaand, Deurkleur: Wit. Geluidsniveau: 49 dB, Droogklasse: A, Wasklasse: A. Energieverbruik per cyclus: 1,05 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 16 l, Netbelasting: 2100 W. Breedte: 598 mm, Diepte: 598 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG FAVORIT 50460 Vrijstaand vaatwasser, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
Vrijstaand
Deurkleur *
Wit
Prestatie
Geluidsniveau *
49 dB
Aantal wasprogramma's *
5
Droogklasse *
A
Wasklasse
A
Energie
Energieverbruik per cyclus *
1,05 kWu
Waterconsumptie per cyclus *
16 l
Netbelasting
2100 W
Gewicht en omvang
Breedte *
598 mm
Diepte *
598 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm