Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Favorit 64570 vi
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F64570VI show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8009279649370
Categorie
Machine for washing dishes automatically.
vaatwassers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19594
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:58:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser :
De korte redactionele beschrijving van AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser

Favorit 64570 vi
Meer>>>

AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser.
55 cm brede inbouwafwasautomaat met uitgestelde start, voor inbouw in 60 cm brede keukenkast!

3-in-1 functie
Indien u 3-in-1 afwasmiddelen gebruikt, worden bij de inschakeling van deze functie de programma's aangepast, zodat optimale resultaten gewaarborgd blijven. Tevens worden de waarschuwingsignalen voor 'zout bijvullen' en 'glasspoelmiddel bijvullen' uitgeschakeld.

FUZZY-technologie
AEG’s FUZZY-technologie staat voor een resultaatgerichte werking van uw afwasautomaat. Uw vaat wordt optimaal gereinigd waarbij niet meer energie en water wordt verbruikt dan noodzakelijk. Afhankelijk van het model is een afwasautomaat met FUZZY-technologie uitgerust met één of meerdere sensoren die bijvoorbeeld de vervuiling van het water meten of de hoeveelheid vaat in de afwasautomaat. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de benodigde hoeveelheid water vast te stellen, het aantal spoelgangen of zelfs de hoogte van de temperatuur. Het resultaat is een perfect schone vaat tegen minimale verbruikswaarden.

Beladingsherkenning
Het beladingsherkenningssysteem stelt de hoeveelheid en de soort vaat vast die u in de afwasautomaat heeft geplaatst. Sensoren meten hoe snel het spoelwater onder in de kuip van de afwasautomaat is teruggelopen en hoe snel het spoelwater weer op temperatuur komt. Hiermee bepaalt de afwasautomaat het energieverbruik en de benodigde waterhoeveelheid voor een optimaal reinigingsresultaat. De mate waarin de beladingsherkenning werkzaam is, is afhankelijk van de programmakeuze.

Watersensor
De watersensor meet doorlopend hoe troebel het water is. Hierdoor kan bepaald worden hoe vaak het water ververst moet worden. Bij het afspoelen wordt gemeten of nog een volgende spoelgang nodig is. De mate waarin de watersensor zijn werk doet, is afhankelijk van de programmakeuze.

AUTOMATIC 50-65°C
Het volledige automatisch programma regelt zelf de watertoevoer, het aantal spoelgangen en de temperatuur instelling. In samenwerking met sensoren zoals de beladingsherkenning en de watersensor wordt er voor gezorgd dat u zeker kunt zijn van een stralend schone vaat bij de meest optimale verbruikswaarden.

Elektronische starttijdkeuze
U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 19 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld. Zo kunt u gebruik maken van het goedkopere daluren tarief.

Uitneembare en neerklapbare bordenrekken in de onderkorf
Zorgt ervoor, dat u ook bijvoorbeeld grote pannen zonder problemen kwijt kunt.

In hoogte verstelbare bovenkorf
De bovenkorf kunt u met één hand laten zakken, ook als hij al beladen is. Grote borden en glazen tot 21 cm hoog kunnen in de bovenkorf worden geplaatst.
Korte samenvatting AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser:
Deze korte samenvatting van de AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG Favorit 64570 vi, Roestvrijstaal, Roestvrijstaal, LED, 11 couverts, 42 dB, A
Lange samenvatting AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser :

AEG Favorit 64570 vi. Deurkleur: Roestvrijstaal, Kleur bedieningspaneel: Roestvrijstaal, Beeldscherm type: LED. Aantal couverts: 11 couverts, Geluidsniveau: 42 dB, Droogklasse: A. Energie-efficiëntieklasse: A, Energieverbruik per cyclus: 1 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 14 l. Breedte: 546 mm, Diepte: 563 mm, Hoogte: 759 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG Favorit 64570 vi 11couverts A vaatwasser, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Deurkleur *
Roestvrijstaal
Kleur bedieningspaneel
Roestvrijstaal
Beeldscherm type
LED
Prestatie
Aantal couverts *
11 couverts
Geluidsniveau *
42 dB
Aantal wasprogramma's *
4
Droogklasse *
A
Prestatie
Wasklasse
A
Energie
Energie-efficiëntieklasse *
A
Energieverbruik per cyclus *
1 kWu
Waterconsumptie per cyclus *
14 l
Gewicht en omvang
Breedte *
546 mm
Diepte *
563 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
759 mm