Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVAMAT 72800
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
72800
Categorie
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18622
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 12:29:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine

LAVAMAT 72800 / 2150 W
Meer>>>

AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine.
- Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A , Droogresultaat B .
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

- Grote wascapaciteit: 6 kilo wasgoed in één wasbeurt.
De ruime trommel behandelt uw wasgoed aanzienlijk voorzichtiger - dankzij het grotere volume wordt vooral teer wasgoed voorzichtiger gewassen, omdat het meer bewegingsruimte heeft. De 6-kg-trommel heeft dus veel ruimte voor uw wasgoed - en wast als dat nodig is natuurlijk ook een berg wasgoed in één keer. En dat met het hoogste wasresultaat A ...

- Maximale centrifugeertoerental:1200 tpm plus keuzetoets voor reductie van toerental en spoelstop .

- Lage verbruikswaarden, 45 liter, 1,02 kWh .

- Rustig dankzij 3-sterren- geluidsisolatie .

- Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze .
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

- Multidisplay .
Multidisplay met elektronische indicatie van de resterende looptijd, starttijdkeuze en foutmelding.

- Starttijdkeuze tot 23 uur .
Met de STARTTIJDKEUZE kunt u met de druk op de knop de start van het programma enkele uren uitstellen - bijv. tot de daluren. De resterende looptijd van het programma wordt elektronisch in minuten aangegeven.

- Programmaverloop-indicatie .

- Speciale programma's: 40-60 mix, fijne was, strijkvrij, eco, opfrissen, handwas, wol/zijde .

- Extra functies: LED-indicatie van programmaverloop, Spoelen +, tijd besparen met KORT, Behoedzaam, Vlekken .

- ALU-look patrijspoort, knoppen en wasmiddellade .
Matte oppervlakken, druktoetsen en deuren in fraaie ALU-look, het ingestanste AEG logo - de Nieuwe Klasse wasautomaat LAVAMAT blinkt niet alleen uit door z'n bijzondere functies. Maar ook door z'n bijzondere uiterlijk. Volmaakt in vorm en functie. De grote vulopening met een diameter van 30 cm zorgt tevens voor het makkelijker beladen en leeghalen van de LAVAMAT, met name bij volumineus beddengoed en tafellinnen.

- Indicatie voor overdosering van wasmiddel .
Dankzij de programmaverloop-indicatie kunt u in één oogopslag zien waar de machine mee bezig is. Als u te veel wasmiddel hebt gebruikt, laat de indicatie OVERDOSERING dat zien. Daarmee kunt u dan de volgende keer rekening houden.

- Aqua-Control .
Bij de nieuwe LAVAMAT is alles dicht. De machine is rondom tegen wateroverlast beveiligd. Dit betekent overloopbeveiliging, uitstroom-beveiliging en beveiliging van de toevoerslang. Zo kan er niets meer gebeuren - daar staan wij borg voor - een heel LAVAMAT-leven lang.

- In hoogte verstelbare voeten voor het compenseren van oneffenheden in de vloer .
Korte samenvatting AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVAMAT 72800, Vrijstaand, Voorbelading, Wit, Links, 6 kg, 1200 RPM
Lange samenvatting AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine :

AEG LAVAMAT 72800. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 6 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1200 RPM, Wasklasse: A. Energieverbruik wassen: 1,02 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 45 l. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVAMAT 72800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1200RPM Wit wasmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kastontwerp *
The design of the protective casing for the device.
Vrijstaand
Type lader *
The way in which the device is loaded e.g. front load, top load.
Voorbelading
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Deurscharnieren *
Door hinge location or type, wich is movable joint or mechanism on which a door, gate, or lid swings as it opens and closes or which connects linked objects.
Links
Prestatie
Capaciteit trommel *
The amount of clothes that the washing machine drum can hold.
6 kg
Maximale centrifugesnelheid *
The quickest that the washing machine or dryer can spin.
1200 RPM
Wasklasse *
This labelling scheme is designed to offer a standardised method of choosing the most energy efficient washing appliances. The label also gives ratings for washing performance ('A' - most efficient, 'G' - least efficient).
A
Centrifuge-droger klasse *
Het centrifuge-droger efficiëntie-oordeel volgens de EU energielabels. De labels gaan van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
B
Geluidsniveau (wassen) *
54 dB
Timer
Yes
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Energieverbruik wassen *
The amount of electricity that is used per wash.
1,02 kWu
Waterconsumptie per cyclus
The amount of water, usually measured in litres, that the device uses with every wash.
45 l
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
600 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
85 kg