Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Adobe
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
54019554TS
Categorie
Computer programs which allow a user to edit static or moving images e.g. Adobe Photoshop.
graphics/photo imaging software
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Adobe: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 330
Deze statistiek is gebaseerd op de 76048 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74315 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 apr 2006
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F:
Deze korte samenvatting van de Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F

Lange samenvatting Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Adobe TS Upgr->Photoshop Elem. 4.0 Mac F