Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Adobe
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
JRun
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ER Upgr JRun Servers 3x->4.0 OTH FR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
38002918ER
Categorie
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Adobe: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7330
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 03:23:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR :
De korte redactionele beschrijving van Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR

ER Upgr JRun Servers 3x->4.0 OTH FR
Meer>>>
Korte samenvatting Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR:
Deze korte samenvatting van de Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Adobe JRun ER Upgr JRun Servers 3x->4.0 OTH FR
Lange samenvatting Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR :

Adobe ER Upgr JRun Servers 3x->4.0 OTH FR, JRun

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Adobe JRun ER Upgr Servers 3x->4.0 OTH FR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.