Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Adaptec
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2222900
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Adaptec: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 4604
Deze statistiek is gebaseerd op de 81216 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 79365 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 11:34:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 Years
Lange productnaam Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf

adaptec sanbloc 250GB 7200rpm sata hdd Supports SAS or SATA drives for a customized blend of price and performance, to fit your specific storage needs, Enables administrators easily add storage as their needs grow – up to 84TB, Provides point-to-point connectivity to isolate drive failures, thereby maximizing reliability and performance
Meer>>>
Korte samenvatting Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive

Lange samenvatting Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Adaptec SANbloc S50 250GB Snap Server Disk Drive

Customer service details