Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Altos
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
R710
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Altos R710
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TT.R72E0.018
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 24079
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:06:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server :
De korte redactionele beschrijving van Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server

Altos R710 Xeon 3.6GHZ/800/2MB, 2x1GB DDR2/400, DVD/CDRW slimline, no HDD, EURO & UK, ENGLISH, NO KB
Meer>>>

Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server.
- High density server met 2U form factor
- High performance, voor rack geoptimaliseerde applicatie server met ondersteuning voor 64 Bit Processor technologie
- Hoogste interne uitbreidbaarheid in zijn klasse
- Tool-less ontwerp voor hoogste servicability
- Uitgebreid serverbeheer en installatie-oplossingen

De Acer Altos R710 is een krachtige 2U server voor web- en netwerkinfrastructuren. De R710 is ontworpen met alle prestaties die snelgroeiende front-end en single-function applicaties van een voor een rack geoptimaliseerde server eisen. De Acer Altos R710 stelt u in staat om meer webpagina’s bedienen, meer beveiligde verbindingen te verwerken en meer e-mailgebruikers te ondersteunen terwijl bespaard wordt op kosten en ruimte.

Verbeterde prestaties

Flexibele systeemontwerpmethodologieën maken het u mogelijk om de R710 aan te passen aan uw budget en toepassingsvereisten. De prestatiekenmerken omvatten dual, hoge snelheid Intel® Xeon™ processoren, die Intel® EM64T technologie ondersteunen. Dit betekent dat uw systeem al klaar is voor toekomstige ingebouwde 64 bit besturingssystemen en toepassingen. De R710 levert de maximale Acer Altos prestatiedichtheid van een flexibele autonome server en vereenvoudigt de bekabeling achter het rack. DDR2-geheugen drijft de prestaties op en is uitbreidbaar tot 12GB zodat uw investering beschermd is. Het nieuwe geheugensubsysteem op de R710 ondersteunt geheugenmirroring en -besparing. Flexibele ontwerpmethodologieën betekenen dat u PCI-X en PCI-expresuitbreidingsslots kunt selecteren.

Rack geoptimaliseerd

De Acer Altos R710 is een voor een rack geoptimaliseerde oplossing, die probleemloos zal integreren in iedere, op standaarden gebaseerde, computeromgeving. Indien u een Altos R710 server toevoegt aan uw bestaande netwerk, kunt u dit met vertrouwen doen, wetende dat uw server gebouwd is met bewezen Acer en Intel® technologieën. Redundante voedingen en hot-swap redundante systeemventilatoren ondersteunen thermisch luchtstroommanagement voor racksystemen en zijn geoptimaliseerd voor gebruik in rackservers. Acer biedt ook een volledig gamma van Acer Altos rackuitrusting, dat ontworpen is voor maximaal gebruiksgemak en optimale beheerbaarheid.

Eenvoudig te installeren en te beheren

Acer Easybuild vereenvoudigt de installatie door middel van een intuïtief, op een grafische gebruikersinterface gebaseerd proces en door alle relevante instrumenten te bieden voor de setup van uw Acer Altos R710. Geavanceerde serverbeheersoftware, ASM, maakt uitgebreid systeembeheer eenvoudig. ASM biedt prestatiebeheer en beheerdiensten voor kritieke gebeurtenissen aan netwerkbeheerders. Deze componenten helpen u om uw IT-uitgaven te beheersen en de R710 eenvoudig en doeltreffend beheerbaar te maken.
Korte samenvatting Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server:
Deze korte samenvatting van de Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Altos Altos R710, 3,6 GHz, 2 GB, DDR2-SDRAM, DVD-ROM, 700 W, Rack
Lange samenvatting Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server :

Acer Altos Altos R710. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Frequentie van processor: 3,6 GHz. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM. Soort optische drive: DVD-ROM. Netvoeding: 700 W. Type behuizing: Rack

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Altos R710 3.6GHz 700W Rack server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
3,6 GHz
Processorfamilie *
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
Intel® Xeon®
Processormodel *
The model number for the processor in a computer.
Ongespecificeerd
Processor cache type
L2
Processor cache
2 MB
Max. aantal SMP-processoren
2
Front-side bus processor
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
800 MHz
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
2 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR2-SDRAM
Maximum intern geheugen *
The maximum internal memory which is available in the product.
12 GB
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
8 MB
Netwerk
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
3
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
2
Seriële poort(en) *
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Poorten & interfaces
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
6 x PCI 3 x PCI-X 66/100MHz
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack
Soort optische drive *
An optical drive uses laser to read optical discs such as CDs, DVDs and Blu-Ray. Some types of optical drive are: CD ROM drive, CR-RW (CD writer) drive, DVD-ROM.
DVD-ROM
Prestatie
Compatibele besturingssystemen *
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
MS Windows 2000 Server, MS Windows 2003 Server, Novell Netware 6.5, Red Hat Linux 3.0 Enterprise Edition, SCO Openserver 5.0.7, SCO Unixware 7.1.4
Energie
Netvoeding *
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
700 W
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL/cUL, Nemko GS, CB, CCC
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
430 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
672 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
87,5 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
25 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Acer EasyBUILD, Acer Server Manager (ASM)
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
430 x 672 x 87,5 mm
X