Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Altos
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
G710
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TT.G72E0.014
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19331
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:00:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server :
De korte redactionele beschrijving van Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server

Altos G710 Xeon 3200 1024MB DDR II 400 ECC
Meer>>>

Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server.
In gedistribueerde computeromgevingen staan servers verspreid op tal van plaatsen. Hoge beschikbaarheid is zeer belangrijk en beschikbare bronnen vormen een uitdaging voor IT-beheerders. Zulke omgevingen vereisen de hoogste beschikbaarheid en een schaalbaar systeem dat kan worden aangepast aan toekomstige vereisten. De Acer Altos G710 is ontworpen als een zeer beschikbare en zeer uitbreidbare oplossing voor flexibele omgevingen.

Uitzonderlijke investeringsbescherming

De Acer Altos G710 is gebaseerd op de nieuwste Xeon Server processortechnologie van Intel, Intel® EM64T. Dit betekent dat uw systeem al klaar is voor de toekomstige 64 bit besturingssystemen en toepassingen. Het systeem kan worden aangepast aan uw toekomstige bedrijfsgroei, door het toevoegen van een tweede processor. Redundante voedingen en redundante hot-swap vaste schijven bieden betaalbare prestaties en gegevensbescherming. De Acer Altos G710 is volledig converteerbaar van een tower naar een op rack monteerbare afwerking. De interne opslag kan worden verhoogd naar acht hot-swappable vaste schijven en het systeemgeheugen kan worden verhoogd naar een enorme 16 GB DDR2-geheugen. Deze schaalbaarheid betekent dat u er zeker kunt van zijn dat de Acer Altos G710 de systeemvereisten van de toekomst aan kan.

Hoogste beschikbaarheid, uitbreidbaarheid en schaalbaarheid

De G710 biedt hybride serverfuncties, waardoor u zich kunt concentreren op IS-beleidsimplementatie met het vertrouwen dat uw serverinfrastructuur een goede basis heeft.

Geheugenmirroring en -besparing voor gegevensbeveiliging en integriteit
Single Device Data Correction (SDDC) chip-fail
Ingebouwde RAID 0 en 1. Optionele SCSI RAID 5 met ROMB en ondersteuning voor 8 hot-swap vaste schijven
Redundante hot swap systeemvoeding
Hot-swap koelventilatoren
Zes PCI-slots (Inbegrepen twee PCI Express™ en drie 64 bit PCI-X slots) voor het verhogen van de I/O bandbreedte voor betere prestaties en productiviteit
Geïntegreerde Dual Gigabit Ethernet met ondersteuning voor load balancing en fouttolerantie

Eenvoudig te installeren en te beheren

Acer Easybuild vereenvoudigt de installatie door middel van een intuïtief, op een grafische gebruikersinterface gebaseerd proces. Tevens worden alle relevante instrumenten geboden voor de setup van uw Acer Altos G710. Geavanceerde serverbeheersoftware maakt uitgebreid systeembeheer eenvoudig en draagt bij tot de hoge systeembeschikbaarheidsfuncties die hierboven vermeld staan. ASM biedt prestatiebeheer en beheerdiensten voor beheer op afstand en kritieke gebeurtenissen aan netwerkbeheerders. De G710 ondersteunt ook een nieuwe beheerinterface: Acer Altos E-Panel. Dit panel biedt een eenvoudige interface aan de voorkant van het systeem waarmee de beheerder belangrijke systeemstatusgebeurtenissen op een doeltreffende wijze kan beheren. Deze componenten helpen de G710 eenvoudig en doeltreffend beheerbaar te maken zodat u uw IT-uitgaven beter kunt beheersen.
Korte samenvatting Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server:
Deze korte samenvatting van de Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Altos Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD, 3,2 GHz, 1 GB, DDR2-SDRAM, DVD-ROM, 550 W, Toren
Lange samenvatting Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server :

Acer Altos Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Frequentie van processor: 3,2 GHz. Intern geheugen: 1 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM. Soort optische drive: DVD-ROM. Netvoeding: 550 W. Type behuizing: Toren

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Altos G710 Xeon 3200 1GB noHD DVD 3.2GHz 550W Toren server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
3,2 GHz
Processorfamilie *
Intel® Xeon®
Processormodel *
Ongespecificeerd
Max. aantal SMP-processoren
2
Geheugen
Intern geheugen *
1 GB
Intern geheugentype *
DDR2-SDRAM
Maximum intern geheugen *
16 GB
Opslagmedia
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1
Netwerk
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Parallelle poort(en)
1
Poorten & interfaces
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
2 x X4 PCI Express 3 x 64-bit/100 MHz PCI-X 1 x 32-bit/33 MHz PCI
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Toren
Soort optische drive *
DVD-ROM
Prestatie
Compatibele besturingssystemen *
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
-MS Windows 2000 Server -MS Windows 2003 Server -Novell Netware 6.5 -Red Hat Linux 3.0 Enterprise Edition -SCO Openserver 5.0.7 -SCO Unixware 7.1.4
Energie
Netvoeding *
550 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
32 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
220 x 660 x 440 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x USB 2.0 1 x Serial
Diskette drive
Indien aanwezig, opslagcapaciteit Floppy Disk Drive (FDD). Standaard is 1.44MB voor 3.5" diskettes. Steeds vaker wordt de FDD weggelaten, en is deze optioneel. Een optionele drive is veelal op een externe poort zoals de USB-poort aan te sluiten.
1,44 MB
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
X