Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SV.WTVAF.E02
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8098
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:09:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models) :
De korte redactionele beschrijving van Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models)

4 Jaar onsite garantie uitbreiding LCD TV (uitgezonderd AT20xx modellen)
Meer>>>

Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models).
AcerAdvantage is een Europees programma dat u kunt aanschaffen bij Acer-producten zoals Notebooks, Personal Computers, LCD-monitoren, Projectoren, Servers en Disk Arrays.

Het programma biedt voor de verschillende producten een garantie-uitbreiding van drie jaar met verschillende implementatiemogelijkheden,(Afhankelijk van het gekozen product en garantie-uitbreiding: check de specfieke pagina's per productgroep voor meer details) zoals: service bij Acer-reparatiecentra of on-site bij de klant, met responsetijden die variëren van 4 uur tot 2 dagen, dekking van 5 tot 7 dagen per week en van 9 tot 24 uur per dag, snelle reparatietijden via het AcerAdvantage geprivilegieerde klantenprogramma en tijdelijke vervangende apparatuur om de maximale beschikbaarheid van het aangekochte product te garanderen.

Bovendien geeft het u een serie extra voordelen zoals gratis reparaties bij ongevalschade (notebooks) en een prioriteitsreparatie, recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie (excl. telefoonkosten) en de kans om, rechtstreeks via Acer, een reservebatterij (notebooks) aan te schaffen met dertig procent korting.

Met het AcerAdvantage-programma willen we u ervan verzekeren dat u drie jaar lang altijd kunt rekenen op toegewijde en tijdige service in elk EEG-land en zo optimaal gebruik kunt maken van het door u aangeschafte product.

Wanneer u het AcerAdvantage-programma aanschaft bij een Acer-product dan kunt u uw contract activeren via de website www.AcerAdvantage.com of door te bellen met het nationale Call Center. Vervolgens dient u met behulp van de bij het AcerAdvantage-boekje meegeleverde envelop het ondertekende registratieformulier op te sturen, samen met een kopie van het aankoopbewijs. Acer stuurt u hierna een kopie van het Garantie “Uitbreidingscertificaat” met daarop alle productidentificatie-informatie.

Garantie-uitbreidingen, Gepersonaliseerde Diensten en Call Centers maken alle deel uit van de geïntegreerde “Klantenservice” strategie die Acer succesvol implementeert in de markt om haar klantrelaties te consolideren en een uniek CRM (Customer Relationship Management) beleid op Europees niveau te ontwikkelen.

Uw werk verdient bescherming en Acer biedt u de kans onze producten doorlopend te blijven gebruiken met AcerAdvantage garantie-uitbreiding.

Voordelen
- Recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie (excl. telefoonkosten)
- Voorrang bij reparatieservice.
- Recht op deelname aan speciale aanbiedingen en promotie-acties bij geautoriseerde verkooppunten.
- Alle on-site reparaties worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 18 uur. Storingsmeldingen naar het voor uw land aangegeven Call Cente.
Korte samenvatting Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models):
Deze korte samenvatting van de Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models), 4 jaar, Ter plaatse, 5x9
Lange samenvatting Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models) :

Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models). Aantal jaar: 4 jaar, Service-uren (days x hours): 5x9, Soort: Ter plaatse

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer 4 years onsite guarantee extension LCD TV (excluded AT20xx models), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
4 jaar
Soort
Ter plaatse
Kenmerken
Service-uren (days x hours)
5x9
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
EU, CH & NO
X