Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SV.WPCAF.E04
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30268
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:25:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: * Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite voor Veriton PC en Power PC
* Garantie-uitbreiding naar 3 (drie) jaar op locatie binnen 2 (twee) werkdagen na ontvangst van de melding.
Lange productnaam Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC :
De korte redactionele beschrijving van Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC

Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite voor Veriton PC en Power PC
Meer>>>

Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC.
AcerAdvantage is een Europees programma dat u kunt aanschaffen bij Acer-producten zoals Notebooks, Personal Computers, LCD-monitoren, Projectoren, Servers en Disk Arrays.

Het programma biedt voor de verschillende producten een garantie-uitbreiding van drie jaar met verschillende implementatiemogelijkheden, (Afhankelijk van het gekozen product en garantie-uitbreiding: check de specfieke pagina's per productgroep voor meer details) zoals: service bij Acer-reparatiecentra of on-site bij de klant, met responsetijden die variëren van 4 uur tot 2 dagen, dekking van 5 tot 7 dagen per week en van 9 tot 24 uur per dag, snelle reparatietijden via het AcerAdvantage geprivilegieerde klantenprogramma en tijdelijke vervangende apparatuur om de maximale beschikbaarheid van het aangekochte product te garanderen.

Bovendien geeft het u een serie extra voordelen zoals gratis reparaties bij ongevalschade (notebooks) en een prioriteitsreparatie binnen 5 werkdagen, recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie (excl. telefoonkosten) en de kans om, rechtstreeks via Acer, een reservebatterij (notebooks) aan te schaffen met dertig procent korting.

Met het AcerAdvantage-programma willen we u ervan verzekeren dat u drie jaar lang altijd kunt rekenen op toegewijde en tijdige service in elk EEG-land en zo optimaal gebruik kunt maken van het door u aangeschafte product.

Wanneer u het AcerAdvantage-programma aanschaft bij een Acer-product dan kunt u uw contract activeren via de website www.AcerAdvantage.com of door te bellen met het nationale Call Center. Vervolgens dient u met behulp van de bij het AcerAdvantage-boekje meegeleverde envelop het ondertekende registratieformulier op te sturen, samen met een kopie van het aankoopbewijs. Acer stuurt u hierna een kopie van het Garantie “Uitbreidingscertificaat” met daarop alle productidentificatie-informatie.

Algemeen:

De volgende integratie- en uitbreidingsdiensten op de garantievoorwaarden zijn beschikbaar voor alle Acer Personal Computer-serie:
Garantie-uitbreiding naar 3 (drie) jaar op locatie binnen 2 (twee) werkdagen na ontvangst van de melding.

Dekking van de garantie:

De AcerAdvantage-garantie is geldig binnen de gehele Europese Gemeenschap, plus Zwitserland en Noorwegen.

Voordelen:

Geldig voor alle bovenstaande garantie-uitbreidingen:
recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie. (excl. telefoonkosten)
Voorrang bij reparatieservice.
Recht op deelname aan speciale aanbiedingen en promoties bij geautoriseerde verkooppunten.
Specifieke voorwaarden behorend bij de gekozen uitbreiding:
Reparaties in ons servicecentrum worden uitgevoerd binnen 5 werkdagen na ontvangst van het product. De kosten van de retour zending zijn voor rekening van Acer. Als AcerAdvantage klant wordt uw reparatie met voorrang behandeld in onze reparatiecentra.
Alle on-site reparaties worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 18 uur. Storingsmeldingen naar het voor uw land aangegeven Call Center dienen uiterlijk om 14 uur te hebben plaatsgevonden. In sommige landen gelden andere tijden, raadpleeg hiervoor onze website.

Formaliteiten rond aanschaf:

AcerAdvantage moet worden aangeschaft en geactiveerd binnen 360 dagen vanaf de aanschaf van de PC.
De aankoopdatum moet worden aangetoond door middel van een factuur of kassabon, waarvan een kopie naar Acer moet worden verstuurd.

Formaliteiten rond activering:

Elk AcerAdvantage-boekje bevat een geheime code voor on-line klantregistratie op de website www.AcerAdvantage.com
Klanten zonder internettoegang kunnen registreren door rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met het Call Center.

Door de garantie gedekte onderdelen:

AcerAdvantage dekt alle defecte pc-onderdelen die het gebruik van het product verhinderen.

Niet door de garantie gedekte onderdelen:

De garantie dekt geen schade ontstaan door onachtzaamheid of onvoorzichtig gebruik, onjuist onderhoudswerk, onderhoud dat is uitgevoerd door onbevoegd personeel, transport in ongeschikte verpakking, alle oorzaken die niet toegeschreven kunnen worden aan fabricagefouten en kleine schade zoals krassen en andere beschadigingen die zijn voortgekomen uit normaal productgebruik.
De garantie dekt geen defecten die te wijten zijn aan virussen of systeemconflicten veroorzaakt door de installatie van drivers of randapparatuur, evenmin als gegevensverlies omwille van welke reden ook.

In geval van een defect:

In geval van een storing dienen klanten die hun PC hebben geregistreerd:
Contact op te nemen met het Call Center in verband met het uitvoeren van noodzakelijke controles om de aard van het probleem vast te stellen en nadere instructies te ontvangen.
Bij reparatie bij een van onze service centra:
Het product verpakken volgens de in het AcerAdvantage-boekje omschreven procedure.
De door onze Call Center-medewerker gegeven instructies op te volgen met betrekking tot het verzenden/langsbrengen bij het dichtstbijzijnde reparatiecentrum.
Bij on-site reparaties:
De Call Center-medewerker zal een technicus naar u sturen binnen de in de uitgebreide garantie vastgestelde termijn.
Korte samenvatting Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC:
Deze korte samenvatting van de Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC, 3 jaar, Ter plaatse, 5x9
Lange samenvatting Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC :

Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC. Aantal jaar: 3 jaar, Service-uren (days x hours): 5x9, Soort: Ter plaatse

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Advantage Warranty upgrade 3 year onsite for Veriton PC & Power PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse
Kenmerken
Service-uren (days x hours)
5x9
Geografische dekking
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
EU, CH & NO
Land Distributor
España 1 distributor(s)
X