Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SV.WNBAF.E02
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 50755
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:25:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery :
De korte redactionele beschrijving van Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery

AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery
Meer>>>

Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery.
AcerAdvantage is een Europees programma dat u kunt aanschaffen bij Acer-producten zoals Notebooks, Personal Computers, LCD-monitoren, Projectoren, Servers en Disk Arrays.

Het programma biedt voor de verschillende producten een garantie-uitbreiding van drie jaar met verschillende implementatiemogelijkheden, (Afhankelijk van het gekozen product en garantie-uitbreiding: check de specfieke pagina's per productgroep voor meer details) zoals: service bij Acer-reparatiecentra of on-site bij de klant, met responsetijden die variëren van 4 uur tot 2 dagen, dekking van 5 tot 7 dagen per week en van 9 tot 24 uur per dag, snelle reparatietijden via het AcerAdvantage geprivilegieerde klantenprogramma en tijdelijke vervangende apparatuur om de maximale beschikbaarheid van het aangekochte product te garanderen.

Bovendien geeft het u een serie extra voordelen zoals gratis reparaties bij ongevalschade (notebooks) en een prioriteitsreparatie binnen 5 werkdagen, recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie (excl. telefoonkosten) en de kans om, rechtstreeks via Acer, een reservebatterij (notebooks) aan te schaffen met dertig procent korting.

Met het AcerAdvantage-programma willen we u ervan verzekeren dat u drie jaar lang altijd kunt rekenen op toegewijde en tijdige service in elk EEG-land en zo optimaal gebruik kunt maken van het door u aangeschafte product.

Wanneer u het AcerAdvantage-programma aanschaft bij een Acer-product dan kunt u uw contract activeren via de website www.AcerAdvantage.com of door te bellen met het nationale Call Center. Vervolgens dient u met behulp van de bij het AcerAdvantage-boekje meegeleverde envelop het ondertekende registratieformulier op te sturen, samen met een kopie van het aankoopbewijs. Acer stuurt u hierna een kopie van het Garantie “Uitbreidingscertificaat” met daarop alle productidentificatie-informatie.

Voordelen

- recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie. (excl. Telefoonkosten)
- Reparatie binnen 5 werkdagen.
- 30% korting op de aanschaf van een reservebatterij voor de geregistreerde computer indien rechtstreeks aangeschaft via Acers klantenservice en betaald via creditcard.
- Recht op deelname aan speciale aanbiedingen en promoties bij geautoriseerde verkooppunten.
- EERSTE JAAR INCLUSIEF ITW
Korte samenvatting Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery:
Deze korte samenvatting van de Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery, 3 jaar
Lange samenvatting Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery :

Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery. Aantal jaar: 3 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer AcerAdvantage Light New Edition warranty upgrade to 3 years pick up & delivery, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X