Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer SV.WLDA0.A02 garantie- en supportuitbreiding

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SV.WLDA0.A02
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SV.WLDA0.A02
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
Garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorAcer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5038
Deze statistiek is gebaseerd op de 87840 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85841 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 mei 2018 09:36:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Acer SV.WLDA0.A02 garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de Acer SV.WLDA0.A02 garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Acer SV.WLDA0.A02, 4 jaar, Carry-in

Lange samenvatting Acer SV.WLDA0.A02 garantie- en supportuitbreiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer SV.WLDA0.A02 garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Acer SV.WLDA0.A02. Aantal jaar: 4 jaar, Soort: Carry-in

Kenmerken
Aantal jaar
4 jaar
Kenmerken
Soort
Carry-in
Land Distributeur
España 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Customer service details
X