Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.FLPR7.103
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies. Ook zijn diskettes zeer gevoelig voor vuil in de floppy drive.
floppy drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13428
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:10:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit :
De korte redactionele beschrijving van Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit

R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit
Meer>>>

Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit.
Include FDD and HDD bay conversion kit. Takes one HDD bay.
Korte samenvatting Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit:
Deze korte samenvatting van de Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit
Lange samenvatting Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit :

Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer R720 Slimline Floppy Disk Drive Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Diskette drive
Indien aanwezig, opslagcapaciteit Floppy Disk Drive (FDD). Standaard is 1.44MB voor 3.5" diskettes. Steeds vaker wordt de FDD weggelaten, en is deze optioneel. Een optionele drive is veelal op een externe poort zoals de USB-poort aan te sluiten.
1,44 MB
X