Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
External LTO tape drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.BSLTO.E30
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14915
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 aug 2017 17:39:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive

External LTO tape drive
Meer>>>

Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive.
- Up to 400GB native, 800GB compressed (2:1 compression) capacity in a single cartridge.
- Up to 239GB/h data transfer rate.
- Backward-compatible and interchangeable with all LTO generations and manufacturers, LTO drives offer outstanding investment protection.
- MediaShield™ provides advanced cooling and tape guides, extending media life by 100%.
- The Multiple Transfer Speeds inherent in the drive enables constant tape streaming and eliminate performancedegrading tape reposition.
- Dynamic Powerdown protects the drive and cartridge in the event of power loss.
- SmartVerify™ concurrently verifies all data written to the tape,
virtually eliminating the time consuming verify pass during backup operations.
Korte samenvatting Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer External LTO tape drive, LTO, 2:1, SCSI, 250000 uur, 400 GB, 800 GB
Lange samenvatting Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive :

Acer External LTO tape drive. Soort: LTO, Compressieratio: 2:1, Interface: SCSI. Standaardcapaciteit: 400 GB, Capaciteit met compressie: 800 GB, Ondersteunde mediatypen: LTO-1, 2, 3. Afmetingen (BxDxH): 193,3 x 309,1 x 172,7 mm, Datacompressie: ALDZ-2

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer External LTO tape drive LTO 400GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
LTO
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
SCSI
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
250000 uur
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
400 GB
Opslagmedia
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
800 GB
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
LTO-1, 2, 3
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
193,3 x 309,1 x 172,7 mm
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
ALDZ-2
X