Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.BIAIT.004
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18813
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 11:22:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive

IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 13.335 cm (5.25 ") , internal, interface IDE UDMA100, black color w/ Acer logo, w cable, w/o media
Meer>>>

Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive.
Acer bied een keur aan tape backup units en maakt gebruik van de AIT-Technologie. Dit type bakup drives blinken uit door hun goede snelheid/capaciteit verhouding alsmede een intern cleaning mechanisme.
Korte samenvatting Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal, AIT, 2.6:1, IDE UDMA100, 20 GB, 52 GB
Lange samenvatting Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive :

Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal. Soort: AIT, Compressieratio: 2.6:1, Interface: IDE UDMA100. Standaardcapaciteit: 20 GB, Capaciteit met compressie: 52 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer IDE AIT-E Turbo, 20/52GB, 5.25", internal Intern AIT 20GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
AIT
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2.6:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
IDE UDMA100
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
20 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
52 GB
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
X