Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.BIAIT.003 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
Tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorAcer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 12429
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 Sep 2018 06:15:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB :
De korte redactionele beschrijving van Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB

IDE AIT-1 Turbo 40/104GB 5.25i internal interface IDE UDMA100 black color with cable no media
Meer>>>
Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB.

Acer bied een keur aan tape backup units en maakt gebruik van de AIT-Technologie. Dit type bakup drives blinken uit door hun goede snelheid/capaciteit verhouding alsmede een intern cleaning mechanisme.

Korte samenvatting Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB:
Deze korte samenvatting van de Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive, AIT, 2,6:1, ATA/ATAPI-6 Ultra DMA mode 5, 5,25-inch halve hoogte, Zwart, 300000 uur

Lange samenvatting Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive Intern 40 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Acer AIT-1 Turbo 40/104GB Internal IDE tape drive. Soort: AIT, Compressieratio: 2,6:1, Interface: ATA/ATAPI-6 Ultra DMA mode 5. Standaardcapaciteit: 40 GB, Capaciteit met compressie: 104 GB, Drive, omvang buffer: 12 MB. Overdrachtssnelheid (piek): 66 MB/s, Schrijfmethoden: Helical Scan. Typisch stroomverbruik: 7 W. Gewicht: 970 g

Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
ATA/ATAPI-6 Ultra DMA mode 5
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
5,25-inch halve hoogte
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Soort *
Characteristics of the device.
AIT
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
300000 uur
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2,6:1
Opslagmedia
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
104 GB
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
40 GB
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
12 MB
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
8mm 230m (+/-MIC)
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (piek)
66 MB/s
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
Helical Scan
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
7 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 70 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
970 g
Overige specificaties
Aanbevolen media
AIT-1 TURBO, AIT-E TURBO, AIT-1
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 155 x 41,2 mm