Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SO.08003.001 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25220
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 05:11:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT :
De korte redactionele beschrijving van Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT

AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs)
Meer>>>

Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT.
New AIT family AIT Turbo high performance and cost effective solution with proven technology.
Korte samenvatting Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT:
Deze korte samenvatting van de Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs), AIT, 208 GB, 12 Mbit/s, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 °C
Lange samenvatting Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT :

Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs). Soort tape: AIT, Capaciteit met compressie: 208 GB. Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 186 m, Dikte tape: 6,6 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 62,5 x 15 mm, Totale opslagcapaciteit: 80 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer AIT2-Turbo 80GB data cartridge w/o MIC (5 pcs) AIT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
AIT
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
208 GB
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
5 - 32 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
186 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
6,6 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
74 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 62,5 x 15 mm
Totale opslagcapaciteit
80 GB
X